featured

Ledger Nano S donanım cüzdanı Nevada’da en popüler çevrimiçi satın alma uygulaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ledger Nano S donanım cüzdanı Nevada’da en popüler çevrimiçi satın alma uygulaması. 19 Mart’ta yayınlanan Earny’nin araştırmasına göre, Ledger Nano S kripto donanım cüzdanının 2017 sezonu boyunca Nevada’da en popüler çevrimiçi satın alma olduğunu gösteriyor.

Ledger Nano S donanım cüzdanı en çok “Nevada, Trezor ve Keepkey” de tercih ediliyor

Earny’nin, Kasım 2017 ve Şubat 2018 arasında ülke çapında 100 milyon çevrimiçi alımından oluşan örneği, Nevada’nın, Trezor ve Keepkey ile birlikte kripto alanı için donanım cüzdanlarındaki endüstri liderlerinden biri olan Ledger Nano S’yi tercih ettiğini gösteriyor.

Ledger Nano S kripto paralar için en güvenli depolama çözümünü kullanıyor

Ledger Nano S kripto paralar için en güvenli depolama çözümü olarak bilinen “soğuk cüzdan” olarak adlandırılan bir cüzdan donanımıdır. Ledger Nano S ile kripto varlıklarınızı tamamen offline olarak depolayabilir, Ledger Nano S’i USB üzerinden bilgisayarınıza bağlayarak dijital transferlerinizi güven içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. FIDO® sertifikalı U2F koruma sayesinde Nano S, GMail, Dashlane, Dropbox, GitHub gibi platformlar için çevrimiçi kimlik doğrulama işlemlerinde de kullanılabiliyor.

Donanımsal cüzdanlar, siber güvenlik açıklarına karşı koruma sağlar

Donanımsal cüzdanlar, çevrimiçi depolama sistemlerinin aksine, kullanıcıların kripto varlıklarının özel anahtarlarını çevrimdışı olarak güvenli bir şekilde depolar ve böylece siber güvenlik açıklarına karşı koruma sağlar.

Earny’nin yayınlanan verileri, akıllı ev cihazları ve deterjanları, her eyalette sürekli olarak en popüler tatil ögelerini hariç tutuyor. Nevada’nın vergi ve kripto dostu politikaları arasında 2017 yerel Blockchain vergileri yasağı ve akıllı sözleşmeler ve dijital imzalar için tanınma yer alıyor.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin