Lazio analizi: Fan token boğa sinyali mi veriyor?

Lazio analizi: Fan token boğa sinyali mi veriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün Binance ile Cristiano Ronaldo arasında yapılan anlaşmanın lansman tarihi belli oldu. CR7’nin ilk NFT koleksiyonu Binance aracılığıyla Cuma günü satışa çıkacak. Dün gelen haberle birlikte fan tokenler harekete geçti.

SS Lazio Taraftar Tokeni, bir yıllık kupa ve kulp modelini 8,15 dolarlık dirençle tamamlıyor. Bu yükseliş patlaması, ilgili hayranlar için bir giriş fırsatı sunuyor. Ancak, bu tokeni şimdi satın almak güvenli mi? Laizo analizi için detaylara göz atalım.

Lazio analizi: fiyat alım fırsatı sunuyor mu?

SS Lazio Fan Token fiyatı, 8,15$’lık engelden yükseliş eğilimi gösterdi. Bu kırılma, alıcıların aynı zamanda uzun bir giriş fırsatı elde ettikleri gösteriyor.

Lazio 1 Haftalık Grafik
Lazio 1 Haftalık Grafik

Bununla birlikte, Lazio analizi bugün yeniden test aşamasında ve kırılma mumundan daha yüksek bir hacim gösteriyor. Ayrıca, kripto para fiyatı şu anda 7,94 dolardan işlem görüyor. Günlük muma eklenen uzun vadeli ret, satıcıların henüz ringi bırakmadığını kanıtlıyor.

Bu nedenle, tokenle ilgilenen yatırımcılar, giriş yapmadan önce fiyat sürdürülebilirliğinin 8,15 $ işaretinin üzerinde beklemesi gerekir. Teknik kuruluma göre, bu desen için olası hedef, kırılma noktasından serbest bırakılan alt destekten boyun çizgisine kadar olan aynı dikey mesafedir.

Lazio Analizi Grafik Görünüm

Olumlu yükseliş senaryosuyla, yeniden test sonrası ralli %81,3 artarak 14,8 dolara ulaşabilir. Ancak bu potansiyel ralli, hedefine ulaşmadan önce 11,28 dolarlık bir ara direnç önemli bir kıstas olarak alınabilir.

Lazio analizi için aksi durumda ise desteklere kesinlikle göz atılmalıdır. Burada günlük 8,15 doların altında bir mum kapanışı verirse, yükseliş tezini geçersiz olacaktır. Ayrıca, patlayan mum kapanışı, birçok başarısız girişimin fitil reddine yakın olduğu için, bu kırılma sahte olma tehdidinde bulunuyor.

Teknik gösterge

  • RSI: Günlük RSI eğimi nötr bölgenin üzerine çıkarak piyasa duyarlılığının yükseliş teorisini desteklediğini gösteriyor.
  • EMA’lar: Kritik EMA’larda (20, 50, 100 ve 200) pozitif bir uyum, güçlü bir yükseliş trendini yansıtır.
  • Direnç seviyesi – 10$ ve 11.2$
  • Destek seviyesi – 8,15 dolar ve 6,6 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin