featured

Lansman tanıtıldı: İngiliz otomobil devi, Metaverse dünyasına giriş yapıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İngiliz otomobil devi, bugün önemli bir duyuruya imza attı. Supersport otomobil dediğimizde akla gelen markalardan biri olan McLaren, yeni bir yol haritası belirledi. Süper lüks otomobil üreticisi McLaren Automotive 28 Nisan’da, şirketin Metaverse stratejisindeki bir sonraki bölümü simgeleyen özel yeni bir dijital topluluğu tanıttı.

İngiliz otomobil devi, McLaren Özel Operasyonlar (MSO) LAB’nin tanıtımını duyurdu.  MSO, tasarımcıların ve mühendislerin birlikte çalıştığı bir atölye. Mühendisler şimdi bunu dijital Web3 dünyasına genişletiyor. Benzer düşünen bir topluluğun yaratılmasına ve ayrıca performans, olasılık ve tasarımın sınırlarını zorlama potansiyeline izin verecek. 

McLaren’in tasarım ekibi, yakın gelecekte piyasaya sürülmesi planlanan NFT’lerin ilk sınırlı sayıda piyasaya çıkacağını bildirdi. Ayırt edici, sınırlı sayıda McLaren değiştirilemeyen tokenlar (NFT’ler) oluşturmak için MSO LAB ile işbirliği yaptı.

McLaren ve NFT

İngiliz otomobil devi, tanıttığı lansman ile beraber Metaverse ve NFT alanında daha güçlü bir konumda yer alacak. McLaren Automotive Pazarlama Direktörü Gareth Dunsmore şunları söyledi:

Web3 evrenindeki müşteriler ve hayranlarla etkileşim kurmanın yeni bir yolunu oluşturduk. McLaren Özel Operasyonlar, McLaren Automotive’in şirket içi ısmarlama bölümüdür. Bu nedenle MSO LAB’ın meta veri tabanında işbirliği yaptığımız ve fiziksel kısıtlamalardan bağımsız olarak olasılık ve tasarımın sınırlarını zorladığımız evimiz olması tamamen uygun.”

MSO LAB topluluğuna katılmaya gelince, McLaren müşterilerine öncelik verilecek. Bu da onlara başka türlü kullanılamayacak çok çeşitli hizmetlere ve avantajlara özel erişim sağlıyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin