featured
KYC.LEGAL

KYC.LEGAL ICO bu gün başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

KYC.LEGAL, dünyanın en büyük ICO çözüm sağlayıcısı ICOBox tarafından sağlanan kutu çözümlerini (box solutions) kullanarak 29 Kasım 2017’de ICO’sunu başlatacak. Proje, Müşterinizi Doğrulama (KYC) gereksinimleriyle uyumluluk için hızlı ve basit kullanıcı doğrulamasına izin veren bir Blockchain kimlik doğrulama platformu geliştirmektedir. KYC.LEGAL, ICO sırasında toplam 42 milyon token yayınlamayı planlıyor.

Token satış yapısı şu şekildedir: Şirket, ICO sırasında 35 milyon KYC belirteçlerini 1 dolarlık ilk fiyatla serbest bırakacaktır. 35 milyon dolarlık satış olacak. Şirket, tahsil edilen miktarın% 20’sini ihraç edecek ve bunların % 15’i KYC.LEGAL ekibi için ayrılmış olacak ve% 5’i işletme giderleri için ayrılacaktır.

KYC.LEGAL’in kurucusu Daniil Rausov:

“Kullanıcı tanımlamasının yüzünü sonsuza dek değiştireceğimizi düşündüğümüz bir ürün için simgeler sunmaktan ötürü heyecanlıyız. ICO, mevcut sorunları kullanıcı doğrulamasıyla güvenli ve verimli bir şekilde çözmek için uzaktan doğrulama aracı sunmamızı sağlayacak “

“Geniş bir uygulama yelpazesi, dijital ödeme ve diğer çevrimiçi hizmet kullanıcılarının sayısı arttıkça, dijital penetrasyon oranlarının yükselmesine yol açtığından, KYC gereksinimleri gittikçe yaygınlaşıyor. Bu gereksinimlere uymak zor ve zaman alan bir görevdir. Benzersiz merkezileştirilmemiş kimlik doğrulama uygulaması, servis sağlayıcıların KYC gereksinimlerini karşılamasına izin verirken kullanıcıların kendi doğrulamalarını kolaylaştırarak ve ajanlar tarafından üçüncü taraf doğrulamasını kolaylaştırarak bu işlemin sorunlarını giderecek şekilde tasarlanmıştır. “

Proje zaten iOS ve Android işletim sisteminde çalışan cihazlarda indirilebilen kendi kendini doğrulama için hazır bir uygulama geliştirmiştir. Şirket ayrıca yakın gelecekte bir aracı doğrulama fonksiyonu sunmayı planlıyor. Bir simge tutucu bu işlevi kullanarak yakında bulunan ve 30 dakika içinde kullanıcının kimliğini ve belgelerini doğrulayan yakın bir şirket temsilcisi seçebilecek.

KYC.LEGAL projesinin danışmanlarından David Drake:

“ICO’nun başarılı olacağından eminiz. Kişisel tanımlamadaki mevcut iş ortamını göz önüne alırsak, bizim gibi bir ürünün ortaya çıkma zamanı gelmiştir “diye ekledi. .

“Uygulamanın hem kullanıcıları hem de servis sağlayıcıları için avantajları var. Kullanıcılar, her blockchain kullanıcısı verilerinin uzaktan depolanması ve otomatik olarak güncellenmesi sayesinde hızlı ve kolay bir doğrulama sürecine tabi tutulur. Hizmet sağlayıcılar, bir aracı olmaksızın kullanıcılar ile ilişkiler kurabilir, böylece gecikmeleri azaltırlar. Ayrıca KYC uyumluluğunu sağlamak için güvenilir ve güvenli kullanıcı bilgileri alıyorlar. “

ICO, 1 Şubat 2018 tarihinde veya tüm tokenler satıldığında sona erecektir.

Daha fazla bilgi için bkz: https://kyc.legal/.

https://www.facebook.com/KYCLegal/

https://twitter.com/KYCLegal/


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin