featured

KYC Legal, Danışma kuruluna küresel kripto para stratejisti David Drake’i eklediğini duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Müşteri doğrulama, kişisel verileri koruma, ve dolandırıcılığı önleme gibi hizmetler veren, Blockchain tabanlı platform KYC Legal, ekibine danışman olarak ünlü bir ismi eklediğini duyurdu. Ünlü yatırımcı ve (crowdfunding) kitle fonlaması öncüsü olan Davit Drake, KYC Legal ekibine danışman olarak katılmayı kabul etti.  

LDJ Capital Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Drake, piyasaya ilişkin önemli bilgileriyle projeye yol göstererek, yasal uyumluluk, iş geliştirme ve yatırım ilişkileri gibi bir ICO’nun başarıyla yürütülmesi için gerekli önemli konularda şirkete tavsiyelerde bulunacak.

KYC LEGAL ekibi, şu anda ABD’de Müşteri doğrulama ya da KYC (Know your customer) olarak adlandırılan çeşitli düzenleyici gereksinimleri karşılamak için kullanıcı kimliği doğrulama işlemini basitleştirmek ve hızlandırmak adına bir platform geliştiriyor. Proje, kullanıcıların kendi kimliğini doğrulayabileceği, iOS ve Android cihazları için işlevi içeren bir uygulamaya sahip. Ekip, şu anda uygulamanın ikinci işlevini (bağımsız bir temsilci tarafından kullanıcı doğrulaması) üzerinde çalışıyor; bu, aynı alanda bulunan kullanıcıları ve aracıları, müşterinin kimliğini ve sitedeki dokümanları doğrulamak için eşleştiriyor.

Dr Davit Prake;

“KYC ve Kara Para Aklamayı Önleme (AML) uyumluluğu, bankacılık ve finans sektörü için vazgeçilmez bir güvenlik meselesidir. Ancak sektördeki bazıları zaman ve paranın gereksiz yere harcanmasını dile getiriyorlar. Bu da kısmen mevcut sistemlerin verimsizlik oranını açıklıyor. Tüketiciler bazen işlemin tamamlanması için birkaç gün veya birkaç hafta beklemek zorunda kalabiliyorlar. Proje ekibi, hem piyasaya devrim yapacak hem de KYC / AML gereksinimlerini karşılamaya ihtiyaç duyan işletmelere ve çeşitli önemli hizmetlere erişmek için kimliğinin doğrulanmasını isteyen tüketicilere büyük avantajlar sağlayacak bir çözüm üretti” dedi.

David Drake hem blockchain hem de finansal sektörlerde saygın bir kişidir. Crowdfunding (kitle fonlaması) alanındaki öncü çalışmaları nedeniyle Beyaz Saray Değişim Şampiyonları Töreni’ne davet edildi. Finans medya şirketi Soho Loft Media Group, sermaye piyasasının yasal düzenlemesini tartışmak için Güvenlik ve Değişim Komisyonu (SEC) ve Finansal Sektör Regülasyon Otoritesi (FINRA) ile ilk defa bir araya geldi. Başkan Barack Obama “Start up projelerimize başlayın” demesinin ardından (JOBS) Yasasını kanun olarak koyduğumuzda, David ve diğer büyük sanayi devleri Crowdfunding Professional Association (CfPA) ve Crowdfund Aracı Düzenleyici Avukatlar’ı (CFIRA) kurdular. Son beş yıldır, bu iki ulusal dernek, endüstri için yasal çerçeveyi geliştirmek adına SEC ve diğer piyasa düzenleyicileriyle sıkı bir işbirliği içinde çalışmaktadır.

KYC.LEGAL Kurucularından Daniil Rausov:

“David’in bize katılmaya karar vermesinden onur ve heyecan duyuyoruz. Şu anda orada bulunacak alternatif ve uygun çözümler bulunmuyor: Talebin zamanında olması beklenen bir ürüne imza attığımıza inanıyoruz, David’in yasal uyumluluk ve onun kapsamlı bilgisine ilişkin tüm konularda derin bir anlayışa sahip olduğuna güveniyoruz. finansal ve bankacılık sektörlerinin pazara önemli bir yeni hizmet sunacak ve sahiplerine önemli avantajlar sağlayacak güçlü ve çok yönlü bir simge yayınlayabileceğiz “

Proje, 1 Aralık 2017‘de başlayacak olan (Başlangıç ​​Parası Teklifi) (ICO)’sunu başlatmaya hazırlanıyor.  Başlangıç ​​KYC Token fiyatı olarak 1 token = 1$ olacak ve toplamda maksimum 35 milyon dolarlık satış yapılacak.

KYC Token satışı ve daha fazla ICO bilgisi için https://kyc.legal/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

ICO başlangıç tarihi: 01 Aralık 2017

1 KYC Token = 1 Dolar

Twitter: https://twitter.com/KYCLegal/

Facebook: https://www.facebook.com/KYCLegal/

Telegram: https://t.me/KYCLEGAL


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin