Kuzey Amerika'da kripto madencilik sektörünün çehresini kökten değiştiren satış gerçekleşti!
Kuzey Amerika'da kripto madencilik sektörünün çehresini kökten değiştiren satış gerçekleşti!

Kuzey Amerika’da kripto madencilik sektörünün çehresini kökten değiştiren satış gerçekleşti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin madenciliği, bilgi işlem için çok fazla güç gerektiren bir iş. Son olarak Kuzey Amerika’daki kripto uygulamalarının çehresini önemli ölçüde değiştiren yeni bir satın alımda, Bitcoin madencilik şirketi Riot Blockchain, büyük bir barındırma tesisinin sahibi olan Whinstone US’i satın aldığını duyurdu.

Toplam işlem değeri 651 milyon dolar olarak açıklanırken 80 milyon dolar nakit olarak ödenecek ve geri kalan 11,8 milyon Riot adi hisse senedi şeklinde olacak. Whinstone’un tesisi, gelişmiş Bitcoin madenciliği kapasitesinde 300 megawatt (MW) sunuyor ve Riot, bunun 450 MW’a ölçeklenebileceğine inanıyor.

Riot, son satın alımla Kuzey Amerika’daki en büyük Bitcoin madencilik şirketi olmayı başardı.

Açıklamaya göre “Riot, Whinstone’u küresel ölçekte endüstri lideri bir Bitcoin madencilik platformu olma stratejisinde temel bir unsur olarak görüyor”. “Bu satın almanın gerçekleşmesiyle, Riot’un, toplam gelişmiş kapasite ile ölçüldüğü üzere, Kuzey Amerika’da halka açık en büyük Bitcoin madencilik ve barındırma şirketi olması bekleniyor.”

Riot, New York’ta zaten pek çok barındırma tesisine sahip, ancak Whinstone’un planlanan bu satın alımıyla, kapasitesini önemli ölçüde artırabilecek.

Riot CEO’su Jason Les’e göre, Whinstone’un satın alınması, “şirketin gelecekteki büyümesi için çok net bir yol” oluşturmaya yardımcı olacak. “Riot, çok düşük enerji maliyetleri ve sektördeki en yetenekli geliştirme ekiplerinden biri ile Kuzey Amerika’daki en büyük Bitcoin madencilik tesisine tamamen sahip olacak.”

“Whinstone, Riot’un Bitcoin madenciliği operasyonlarının temeli olarak hizmet edecek ve bunun üzerine küresel Bitcoin madenciliği ortamında Amerikan ayak izini artırma hedefimizi sürdüreceğiz”

bitcoinmagazine


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin