Kusama, Polkadot ve Cardano:
Kusama, Polkadot ve Cardano: "En aktif geliştirilen üç blockchain"

Kusama, Polkadot ve Cardano: “En aktif geliştirilen üç blockchain”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analiz firması CryptoDiffer tarafından yayınlanan listeye göre en aktif olarak geliştirilen üç blockchain; Kusama, Polkadot ve Cardano olarak belirlendi. Bu blockchainler son 30 günde 130’dan fazla Github taahhüdü gerçekleştirdi. Git, yazılım ile birleştirilmiş kontrol sistemine deniliyor github ise kod yazılı deposu anlamı taşıyor.

Geliştirme etkinliği, Github’da çeşitli geliştiriciler tarafından yapılan taahhütlerin sayısıyla ölçülüyor. Kusama, Cardano ve Polkadot zirvede kalırken, Ethereum gibi diğer kripto paralar da 100 taahhüt gerçekleştirdi. Ethereum’u 95 ile Solana ağı takip etti.

Kusama en gelişmiş proje

Yayınlanan listeye göre ilk sırada Kusama ağı yer alıyor. Kusama, sektördeki en gelişmiş proje haline geldi, ancak bunun önemli bir sebebi var. Kusama, ana ağa yayınlamadan önce uygulamaları, yeni blockchainlerini ve diğer her şeyi test etmek için tasarlanmış Polkadot için halka açık ortama deniliyor.

Development activity

Kusama, ana Polkadot ağı için bir şeyler yaratmaya istekli geliştiriciler için sanal olarak hareket etmek amacıyla tasarlandı. Bu da ağdaki en aktif olarak geliştirilmiş blockchain olmasını sağlıyor.

Cardano’nun zirveye yolculuğu

Cardano, 118 Github taahhüdü ile ağdaki en gelişmiş projelerin ilk üçü arasında yer alıyor. Son 30 gün içinde Cardano geliştiricileri, Cardano için akıllı sözleşme teknolojisinin hızla gelişmesi ve ADA blockchainde başlatılacak merkezi olmayan uygulamalar için bir çerçeve oluşturmasıyla kripto pazarı için fayda sağladı.

Genellikle, erken aşama geliştirme, kripto paranın fiyatına hemen yansımaz; bu nedenle, gelecekte ağ üzerindeki aktif çalışmanın sonuçlarını görebiliriz, ancak şu anda Kusama ve DOT, pazarın en iyi performans gösterenleri listesinde kalmaya devam ediyor. Cardano ise son 50 gündür bir aralıkta hareket ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Üsküdar mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin