Çöküş sırasında kurumsallar bu coin'lerden rekor alım yaptı: Terra sürprizi!
Çöküş sırasında kurumsallar bu coin'lerden rekor alım yaptı: Terra sürprizi!

Çöküş sırasında kurumsallar bu coin’lerden rekor alım yaptı: Terra sürprizi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinShares’e göre kurumsal yatırımcılar, son kripto para çöküşünde bazı coin’lere ciddi oranda akın etti ve büyük alımlar yaptı.

Son yayınlanan Digital Asset Fund Flows Weekly raporunda CoinShares, kurumların piyasanın zayıflığından faydalanmaya çalıştırken kripto yatırım ürünlerinin geçen hafta yılın en büyük sermaye girişini gördüğünü tespit etti.

“Dijital varlık yatırım ürünleri, bu yıl için rekor haftalık girişler gördü ve geçen hafta toplam 274 milyon dolar oldu.

Yatırımcıların geniş çaplı satışları bir satın alma fırsatı olarak gördüğüne dair güçlü bir sinyal.”

Bitcoin (BTC), geçtiğimiz hafta toplam 298 milyon dolar ile kurumsal yatırımcılardan en fazla girişe tanık oldu.

2022’nin çoğunda olduğu gibi, Ethereum (ETH) odaklı yatırım ürünleri geçen hafta daha fazla çıkış gördü ve ETH’nin yıllık toplam çıkışını 236 milyon dolara çıkardı.

XRP, Cardano (ADA), Litecoin (LTC) ve Tron (TRX) odaklı yatırım ürünlerinin tümü 0,5 milyon doların altında gelirken, çok varlıklı dijital yatırım ürünleri veya birden fazla kriptoya yatırım yapanlar geçen hafta 8,6 milyon dolar giriş yaptı.

Terra sürprizi

TerraUSD (UST) geçen hafta ABD doları sabitini kaybetse de, CoinShares ekosistemin çöküşü sırasında az sayıda yatırımcının Terra (LUNA) pozisyonlarına ekleme yaptığını belirtti.

“Bu son fiyat düzeltmesinin merkez üssündeki stabil kripto para UST, AuM’nin (yönetim altındaki varlıkların) hafta boyunca %99 düştüğünü gördü, buna rağmen bazı gözüpek yatırımcılar pozisyonlara 0,043 milyon dolar ekledi.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin