Kurumsal yatırımcıların gözü bu altcoin'de! Alım fırsatı olabilir
Kurumsal yatırımcıların gözü bu altcoin'de! Alım fırsatı olabilir

Kurumsal yatırımcıların gözü bu altcoin’de! Alım fırsatı olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano topluluğu odaklı bir Twitter hesabı olan ADA Whale’e göre, Cardano’nun önceki haftalardaki fiyat artışlarının başka nedenleri olabilir. Yaklaşan Vasil Hard Fork’unu çevreleyen olumlu beklentilerin yanı sıra, ADA Whale, “on/off chains, hatalı staking mekanizmaları ve VC dökümleri” gibi nedenlerin de altcoin fiyatı üzerinde etkili olabileceğini belirtiyor.

Raporlara göre, önde gelen bir hedge fonu olan Three Arrows Capital veya 3AC, 400 milyon dolarlık tasfiyeden sonra görünüşe göre iflasın eşiğine geliyor.

https://twitter.com/ASvanevik/status/1537449943752790017

Blockchain analitik firması Nansen, Mart ayında 10 milyar dolarlık varlık yöneten fonun marj çağrılarını yerine getirmediği ve böylece kripto para varlıklarını tasfiye ettiği için 3AC’ye borç verenlerin öne çıkmaya devam ettiğini söyledi.

Kripto para ödünç verme platformu olan Celsius, Pazartesi günü yaptığı açıklamada, piyasanın mevcut durumuna ek olarak tüm para çekme işlemlerini askıya aldığını duyurdu. Firmanın ödeme gücüyle ilgili endişeler, varlıklarının değeri Ekim ayından bu yana yarıdan fazla düştüğü için arttı. Aynı zaman diliminde, CEL altcoin’i değerinin %97’sini kaybetti.

Cardano, Bitcoin ve Ethereum için görülen büyük çıkışlara kıyasla, geçen hafta küçük pozitif girişler aldı.

Coinshares, geçtiğimiz hafta 102 milyon dolarlık negatif çıkış bildirdi ve Bitcoin 57 milyon dolar olarak hesaplandı. Ethereum da benzer şekilde yaklaşık 41 milyon dolarlık çıkış kaydetti ve bu da yıl başından bugüne toplam çıkışları 387 milyon dolara çıkardı.

Cardano fiyat hareketi

CoinMarketCap verilerine göre, kripto para piyasa değeri 1 trilyon doların altına düşerek 895 milyar dolar seviyesine rekor bir gerileme yaşadı. Cardano da geçen hafta %16 düştü ve altcoin kısmen toparlanmadan önce 0,4366 dolara ulaştı.

Yayınlandığı sırada altcoin, %1,28 artışla 0,50 dolardan işlem görüyor. IOG’ye göre, Vasil Hard Fork yükseltmesi için hazırlıklar son aşamaya ulaştı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin