Kurumsal yatırımcıların gözü Avalanche'nin üzerinde! Büyük girişler görüldü

Kurumsal yatırımcıların gözü Avalanche’nin üzerinde! Büyük girişler görüldü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ocak ayında pozisyonlarda yaşanan düşüşün ardından kurumsal yatırımcılar kripto yatırım ürünlerine geri döndü. Haftalık Bitcoin girişlerindeki son artıştan bu yana, diğer kripto para birimleri de ilgi gördü.

Bu kripto paralardan biri de Avalanche’dı. Son zamanlarda Avalanche (AVAX), en büyük on küresel dijital para birimi arasına katıldı. Kripto varlığının mevcut değeri 17 milyar dolar civarında seyrediyor. AVAX’ın son dönemde gerçekleştirdiği değer artışı ile büyük kurumsal girişler yaşandı.

Avalanche geçen hafta 25 milyon dolarlık giriş gördü

CoinShares’in dijital varlık fonu akışlarına ilişkin haftalık analizi, Avalanche’ın geçen hafta 25 milyon dolarlık giriş aldığını gösteriyor. Diğer varlıkların ve Solana’nın yatırım ürünleri aracılığıyla sırasıyla 9,4 milyon dolar ve 1,2 milyon dolarlık girişler elde edildi. CoinShares, haftalık dijital varlık raporunda girişleri değerlendirdi:

“Dijital varlık yatırım ürünleri, son fiyat düşüşüne ve Doğu Avrupa’da baş gösteren çatışmanın olumsuz etkisine rağmen geçen hafta toplam 109 milyon dolarlık giriş gördü. Ocak ayında yaşanan çıkışların ardından son veriler, girişlerin 5. haftasında olduğumuza işaret ediyor. Hem Avrupa’da hem de Amerika’da girişler görülürken, ikincisinde toplam 101 milyon dolarlık tutarında giriş görüldü.”

BTC, haftalık dijital varlık fonu akışlarının %80’inden fazlasını oluşturuyor. Geçen hafta, kripto para birimi, Aralık 2021’den bu yana en yüksek seviye olan 89 milyon dolarlık girişe tanık oldu. BTC, son iki aydaki en kötü piyasa düşüşlerinden birini yaşadı. CoinMarketCap’e göre, bugün Bitcoin fiyatı 37,194,53 dolar, 24 saatlik işlem hacmi ise 33.177.120,253 dolar civarında seyrediyor. Bitcoin son 24 saatte %4,81 düşüş yaşadı.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin