Kurumsal kripto yatırım ürünleri için ilk çeyrekte rekor kırıldı: CoinShares
Kurumsal kripto yatırım ürünleri için ilk çeyrekte rekor kırıldı: CoinShares

Kurumsal kripto yatırım ürünleri için ilk çeyrekte rekor kırıldı: CoinShares

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kurumsal fonlar için yönetilen varlıklar 59 milyar dolarla rekor bir yüksekliğe ulaştı.

Dijital varlık yatırım yöneticisi CoinShares’e göre, 2021’in ilk çeyreği kurumsal kripto ürün girişlerinde yeni bir rekor kırdı.

Yeni bir rekor

6 Nisan CoinShares Fon Akışları Haftalık bülteninde bildirildiği üzere, bu yılın ilk çeyreği, 2020’nin son çeyreğindeki 3,9 milyar dolara kıyasla 4,5 milyar dolarlık girişle yeni bir rekora imza attı.

Kurumsal girişler yavaşlarken CoinShares, üç aylık büyüme oranları değişme eğiliminde olduğundan, bunun daha geniş bir yavaşlama eğiliminin göstergesi olmadığına inanıyor.

Hem aktif hem de pasif kripto yatırım ürünleri için yönetilen varlıklar, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 59 milyar dolar. Grayscale, 46 milyar dolar ile aslan payını oluşturuyor. İkinci en büyük kripto varlık fonu, yönetimi altında 5 milyar dolarlık varlığa sahip CoinShares’in kendisi.

Avrupalı ​​dijital varlık yatırım şirketi, fiziksel olarak desteklenen Litecoin’i de dahil ederek borsasında işlem gören bir ürünün tanıtımıyla bu hafta kurumsal ürünlerini genişletti. Yeni CoinShares yatırım ürünü başlangıçta İsviçre’nin düzenlenmiş kripto borsası SIX Swiss Exchange’de listelenecek.

Litecoin ETP, firmanın 2021 yılında piyasaya sürdüğü üçüncü kurumsal düzeydeki ürün oldu.

CoinShares Kanada’da bir Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başlatmak için Kanada yatırım fonu yöneticisi 3iQ ile bir ortaklık kurdu.

3iQ, Nisan 2020’de Kanada’nın ilk kurumsal Bitcoin fonunu başlattı ve CoinShares raporuna göre şu anda 1.7 milyar dolarlık varlığa sahip.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin