Kurumsal düzeydeki ortaklıklar popüler Altcoin VeChain’in fiyatını yeni zirvelere taşıdı
Kurumsal düzeydeki ortaklıklar popüler Altcoin VeChain’in fiyatını yeni zirvelere taşıdı

Kurumsal düzeydeki ortaklıklar popüler Altcoin VeChain’in fiyatını yeni zirvelere taşıdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Gerçek dünya kullanım senaryoları ve kurumsal düzeydeki ortaklıklar, VeChain’in yakın zamanda tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselmesinin arkasındaki faktörlerden sadece birkaçı.

Ortaklıklar

Gelişen endüstrilere gerçek dünya ortaklıkları ve entegrasyonları, uzun vadeli sürdürülebilirlik ve yaygın olarak benimsenme arayışında olan blok zinciri projeleri için en iyi doğrulama biçimlerinden bazılarıdır. Ayrıca, marka bilinirliği yayıldıkça uzun vadeli fiyat takdirini tetikleyen ralli yeteneğine de sahipler.

Şubat ayından bu yana kurumsal düzeyde benimsenme ve çok çeşitli kullanım senaryoları, tedarik zinciri yönetim sistemlerini optimize etmek için dağıtılmış yönetişim ve Nesnelerin İnterneti (IoT) teknolojisini kullanmayı amaçlayan, blockchain destekli bir tedarik zinciri platformu olan VeChain (VET) lehine çalıştı.

Cointelegraph Markets ve TradingView’den gelen veriler, VET fiyatının son iki ayda %400’den fazla arttığını ve 8 Şubat’ta 0,0263 $’dan 9 Nisan’da 0,1344 $ ile yeni bir rekor seviyeye yükseldiğini gösteriyor.

Büyük işbirlikleri VeChain fiyatını ateşliyor

Projenin Twitter akışına bakıldığında, VET’in 2021’deki fiyat artışının, tedarik zinciri izleme teknolojisinin benimsenmesiyle büyük ölçüde teşvik edildiğini gösteriyor. Ekip, 8 Nisan’da yazılım şirketi Salesforce ile bir iş birliği yaptığını duyurdu.

VeChain’in teknolojisi, ortağı DNV tarafından yönetilen çeşitli projelerde de kullanılmıştır. DNV, Danimarka şirketi ReSea ve Norveç endüstri şirketi Hydro ile projelerden gelen verileri yönetmek için VeChain’in blok zinciri çözümünü kullanıyor.

Şubat ayının başından bu yana VET fiyatındaki artış ve benimseme, ağdaki işlemler ve akıllı sözleşme etkileşimleri için ödeme yapmak için kullanılan VeThor Token (VTHO) fiyatında da %1000’lik bir artışa yol açtı.

VIMworld ile Mart ayı başlarında NFT ile ilgili bir işbirliği de VET ve VTHO’ya ekstra dikkat çekilmesine yardımcı oldu ve bunu fiyatta istikrarlı bir artış izledi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin