Tezos ve Dash fiyat analizi: XTZ ve DASH için beklenen yön, teknik görünüm ve önemli seviyeler
Tezos ve Dash fiyat analizi: XTZ ve DASH için beklenen yön, teknik görünüm ve önemli seviyeler

En büyük kurumsal Bitcoin yatırım şirketinin sanal para serveti parmak ısırtıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Grayscale Yatırım Firması, Bitcoin ve kripto paralara yönelik çıkardığı finansal ürünlerle kurumsal firmaların kripto para piyasalarına girmesine neden oluyor. Grayscale’in resmi twitter hesabından paylaştığı duyuruya göre Grayscale’in toplam kripto para varlıkları 5 milyar doları aşıyor.

Sadece Temmuz ayında Grayscale portföyüne 1 milyar dolarlık sanal para daha ekledi. Aşağıdaki grafikte Grayscale’ın sanal para varlıklarındaki değişimi görüyoruz.

Bitcoin yatırım şirketinin varlıklarındaki dağılım

Grayscale yatırım firması portföyünde şimdilik 5 farklı kripto para tutuyor. Aslan payı %81.5 ile Bitcoin’in. Bitcoin’i %11.7 ile Ethereum takip ediyor. Sonrasında %3.6 ile Rippe, %2 ile Bitcoin Cash ve %1.2 ile Litecoin Grayscale portföyünde yer alıyor.

Grayscale, 2020 yılının 2’inci yarısında hesaplarındaki kripto para oranlarında güncellemeye gitti. Grayscale Bitcoin ve Ethereum’un payını arttırırken Ripple, Bitcoin Cash ve Litecoin’in payını azaltı. Bu değişimi aşağıdaki tabloda görüyoruz.

Grayscale’in Bitcoin ve Ethereum oranlarını arttırmasının ardında fiyatlarda ciddi değer artışı yaşandı.

Grayscale özellikle Wall Street firmalarından ve kurumsal firmalardan yoğun biçimde müşteri çekebiliyor. Grayscale bazı satışlarını ise tezgah üstü piyasalarda gerçekleştiriyor. Bu satış işlemleri borsa fiyatlarına anlık yansımıyor.

Firmanın özellikle son dönemde yoğun miktarda Ethereum alımında bulunduğu ileri sürüldü. Bitcoin ve Ethereum’daki son fiyat artışları ile Grayscale oldukça yüksek yüksek kâr oranları yakalayabildi.

U.today

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin