Kurumlar Bitcoin biriktirmeye devam ediyor: Coinbase’de dev BTC alımı
Kurumlar Bitcoin biriktirmeye devam ediyor: Coinbase’de dev BTC alımı

Kurumlar Bitcoin biriktirmeye devam ediyor: Coinbase’de dev BTC alımı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CryptoQuant CEO’su, finansal kurumların yine 46.000 $’ın biraz üzerinde 12.000 BTC aldığını paylaştı. Bu durum fiyat düşerken kurumların Bitcoin almaya devam ettiğini gösteriyor.

CryptoQuant analitik hizmetinin CEO’su Ki Young Ju tarafından yayınlanan yakın tarihli bir tweet’e göre, kurumsal yatırımcılar, düzeltme piyasayı domine ederken ve Bitcoin 46.900 dolarlık bölgede tutunurken Bitcoin almaya devam ediyor.

https://twitter.com/ki_young_ju/status/1367706209197850624?s=20

46.686 $’dan 12.000 BTC satın alındı

CryptoQuant analitik platformu CEO’sunun bugün gönderdiği bir tweet’e göre, finans kurumları Coinbase Pro’da ortalama 46.686 $ fiyatla 562.180.800 $ değerinde Bitcoin (12.000 BTC) satın aldı ve ardından bu parayı soğuk cüzdanlara çekti.

Daha önce,  25 Şubat’ta biraz daha büyük miktarda Bitcoin’in (13.000 BTC) benzer şekilde Coinbase Pro’dan alındığı ve geri çekildiği belirtilmişti.

Tanınmış trader ve analist Scott Melker, kurumların Bitcoin’i enflasyona karşı bir korunma olarak tutmak için satın aldıklarını ve uzun vadede tutacaklarını söyledi.

CoinMarketCap’in verilerine göre, söz konusu satın alma işleminin ardından dünyanın amiral gemisi kripto para birimi 47.000 $ seviyesinin üzerine çıkarak 47.300 $’a yükseldi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin