featured

Kurucu açıkladı: Algorand yükseltmeyle daha iyi olacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Algorand, birden fazla uygulamaya destek sunan ve kendi kendine çalışabilen merkeziyetsiz Blockchain tabanlı bir ağ sistemine sahip. Gizlilik ve güvenilirlik üzerine kurulu bir yapıyı bünyesinde bulunduruyor. Diğer yandan kripto projesi, 2019 yılında mainnet’i başlattı. Algorand mainnet 2020’nin Aralık ayından itibaren günlük neredeyse 1 milyona ulaşan işlem gerçekleştirebilir hale geldi. 

Kurucu ve MIT profesörü Silvio Micali Salı günü bir etkinliğe katıldı. Blockchain Week Australia’ya etkinliğine katılan kurucu burada platform hakkında önemli açıklamalarda bulundu. ALGO ağın gizliliğini ve hızını artırmak için bir dizi yükseltme yapmayı ve zincirler arasında güvenilir bir merkezi olmayan köprü ile izinli ortak zincirler geliştirmeyi planlıyor.

Algorand daha fazlasını verecek

Micali, Algorand’ın düzenleyicilerle birlikte bir gizlilik katmanı geliştirdiğini ve gizliliği hain faaliyetleri gizlemek için bir perde haline gelmemesini sağladığını söyledi. İzin verilen ortak zincirler, geliştiricilerin ana Algorand blok zincirinden bağımsız ekosistemler oluşturmasına yardımcı olabilir. Ayrıca merkez bankası dijital para birimleri (CBDC’ler) için kullanıma uygun.

Algorand ayrıca hızını ve ölçeklenebilirliğini de artırmaya çalışıyor. İlk planlanan yükseltme ağ hızını 10 kat artıracak. Haziran 2019’da piyasaya sürülen Algorand, rastgele ve gizlice blok doğrulayıcıları seçen saf bir hisse kanıtı (PPoS) algoritması kullanan açık kaynaklı bir kamu blok zinciri ağıdır.

CoinGecko verilerine göre ALGO, 5,3 milyar dolar piyasa değerine sahip. ALGO, haber esnasında 0,816 dolardan işlem görüyor. Geçen hafta ise %15’in üzerinde büyüdü.

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin