Küresel Makro Yatırımcı Raporu: Bitcoin 2021 bitmeden bu fiyatı görebilir!
Rus mahkemesi Binance'in web sitesini düzenleyicinin kara listesinden kaldırdı

Küresel Makro Yatırımcı Raporu: Bitcoin 2021 bitmeden bu fiyatı görebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Raoul Pal’ın Küresel Makro Yatırımcı (GMI) Raporu, Bitcoin’in 2021 sona ermeden önce mevcut değerinin 7 katına yükseleceğini öngörüyor.

Pal, Twitter hesabından Bitcoin’in Ekim 2021’e kadar GMI’nin Model Metcalfe Değerine göre 300.000 dolara yaklaştığını gösteren bir grafiği yeniden tweetledi.

GMI’nin modeline göre Metcalfe Değeri, Bitcoin’in boğa ve ayı piyasalarında performansını izleyen orta noktayı temsil ediyor. Önceki boğa piyasalarında BTC, Metcalfe Değerinin üzerine çıkmayı başardı, ayı piyasalarında ise BTC ona yakın kaldı veya altına düştü.

GMI’nin grafiği, BTC’nin şu anki fiyatı olan 34.000 dolarda değerinin aşırı derecede düşük olduğunu gösteriyor. Metcalfe değerini takip etseydi BTC’nin 100.000 doların üzerinde işlem görüyor olması gerekiyordu.

Pal ayrıca yenilikçiler ve kurumsal oyuncular önde gelen kripto para birimini benimserken Bitcoin’in hala benimseme eğrisinin en erken aşamasında olduğunu öne süren başka bir görüntü paylaştı. GMI, Bitcoin’in artan benimseme oranlarının arkasında Metcalfe Değerini nihayetinde yakalayacağına inanıyor.

GMI kurucusu ve CEO’su Raoul Pal, önde gelen kripto para biriminin beş yıl içinde 1 milyon dolara kadar yükselmesini bekleyen büyük bir Bitcoin boğası. Son zamanlarda Pal, Bitcoin ve Ethereum’a (ETH) ek olarak, kripto portföyünün %5’ini oluşturan 10 altcoin tuttuğunu açıkladı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin