Litecoin fiyatı son 48 saatte en çok yükselenler arasına girdi; Yükseliş devam eder mi?
Litecoin fiyatı son 48 saatte en çok yükselenler arasına girdi; Yükseliş devam eder mi?

Kümülatif Litecoin işlem hacmi devasa boyutlara ulaştı – fiyat ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler analiz ajansı Glassnode’un verilerine göre, LTC işlemlerinin kümülatif hacmi şaşırtıcı bir şekilde 20.000.000.000 LTC’yi aştı.

Ayrıca, LTC adreslerini alanların sayısı (yedi günlük MA) üç yılın en yüksek seviyesine 13.000’e ulaştı. Bu nedenle LTC, son zamanlarda Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para birimleri ile karşılaştırıldığında gölgede olmasına rağmen popülerliğini koruyor.

Binance, LTC / GBP çiftini ekledi

Bu arada Binance, en popüler itibari para birimlerinden biri olan GBP’ye karşı LTC ticareti ekledi. Sterlin dışında, en büyük kripto borsası, Litecoin’i diğer itibari para birimlerine karşı da takas ediyor: EUR, USD, RUB, BRL.

Duyuruda Binance, kullanıcılarına kripto paranın yüksek bir finansal risk oluşturduğunu ve alım satım işlemlerini dikkatli bir şekilde yapmaları gerektiğini hatırlattı.

LTC, 200 $’ın altındaki bir aralıkta kalıyor

CoinMarketCap’te şu anda 10. Sırada bulunan Litecoin, 2021 başladığından bu yana önemli bir fiyat hareketi yaşamadı.

Yıla 129 dolar seviyesinden başlayarak, 20 Şubat’ta 239 dolar ile zirveye ulaştı ve o zamandan beri 200 doların altında işlem görüyor.

Yazım sırasında LTC 193.70 dolardan el değiştiriyor. Ünlü trader Peter Brandt, Bitcoin ve Ethereum örneğini izleyerek LTC’nin yakında fırlayacak dijital varlık olabileceğine inanıyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin