Endor (EDR) tokeni artık KuCoin’de!
Endor (EDR) tokeni artık KuCoin’de!

KuCoin’de listelenen Endor (EDR) tokeni hakkında bilmeniz gerekenler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

KuCoin, kripto para piyasasında nadir ve ümit vaat eden altkoinleri benimsemek için bilinen bir kripto para borsası. Platform, yerel kripto para birimine dayanan ödüllendirici bir kullanıcı sadakat sistemi ile geniş bir dijital para birimi yelpazesine sahip. Bugün KuCoin Endor (EDR) isimli bir başka kripto parayı platformunda listelediğini duyurdu. Endor, yapay zekanın kullanıldığı modern teknolojinin ilerlemesini vurgulayan yeni ortaya çıkan Blockchain projeleri arasında yer alıyor.

Endor (EDR) tokeni artık KuCoin’de!

Bugünden itibaren EDR, aşağıdaki programla birlikte EDR/BTC ve EDR/ETH gibi desteklenen çiftlerle KuCoin’in platformunda kullanılabilir:

ENDOR (EDR) Alış sırası: 21:30 25 Haziran 2018 (UTC + 8)

ENDOR (EDR) Satış siparişi: 22:00 25 Haziran 2018 (UTC + 8)

ENDOR (EDR) Çekilme: 22:00 25 Haziran 2018 (UTC + 8)

Endor Protokolü hakkında

Endor Protokolü, bu kapasiteyi küçük ve büyük ölçekli işletmelere ve profesyonel bireylere ulaştırmak amacıyla kuruldu. Endor Protokolü’nün davranışsal tahmin için yapay zeka dengesi, herkes için kullanılabilir hale getirilen bir ekosistemin oluşturulmasına izin verir.

Dahası, Protokolün tamamen merkezi olmayan mülkiyeti, güvenilmez, sansür direnci ve verimliliği sağlar. İlk kez davranışsal tahminler, günümüzde veri ve teknolojiyi kontrol eden olası teknoloji devlerinin manipülasyonundan bağımsız olarak, güvenli bir yapıda, uygun bir oranda herkes için kullanılabilir hale geliyor.

Endor (EDR) tokeni hakkında

Endor tokeni veya EDR, güç işlemlerinde ve Endor ekosisteminin sunduğu farklı hizmetler için ödeme mekanizması olarak kullanılıyor. Bu hizmetlerden bazılarının, projenin başlangıç ​​aşamasında büyümesine yardımcı olmak için ücretsiz sunulduğunu belirtiliyor. EDR, veri sağlayıcıları ile platin uygulama geliştiricisinden alınan fon arasındaki arbitrajdan üretiliyor.

Endor ekibi hakkında

Endor şirketi Data Science, makine öğrenme ve sosyal fiziğin yanı sıra son teknoloji Cloud ve Blockchain mühendislerinden oluşan dünya uzmanlarını kadrosunda barındırıyor. Ekip, Endor’un CEO’su Dr. Yaniv Altshuler ve MIT Media Lab Girişimcilik Programı Direktörü Prof. Alex “Sandy” Pentland tarafından kuruldu. Forbes, Google’ın kurucuları ve Amerika Birleşik Devletleri Teknik Direktörü ile birlikte onu “dünyanın en güçlü 7 veri uzmanı” arasında gösteriyor.

Endor (EDR) fiyat grafiği
Endor (EDR) fiyat grafiği

Endor (EDR) fiyatında son durum

Endor yazım sırasında, %2,5 oranında artışla 0,10 dolardan işlem görüyor. Endor şu anda 35 milyon dolarlık piyasa değeriyle 191. sırada yer alıyor.

Coindoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin