featured

KuCoin grafiği umut veriyor! Mevcut piyasa eğilimine rağmen yükselişini sürdürebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası son zamanlarda düşüşte. Yatırımcıların yakından takip ettiği altcoin’lerden bir tanesi olan KuCoin, grafiğinde oluşturduğu V şekli ile bir toparlanma yaparak bir aydan daha kısa bir sürede %56 oranında değer kazanmıştı.

Ayrıca teknik grafik, mevcut trendin tersine çevrilme olasılığını artıran ters bir baş ve omuz deseni oluşturdu. 23,3 dolarda bulunan boyun çizgisinden bir yükseliş kırılması, grafik modelini tamamlayarak kripto para yatırımcıları için uzun vadeli bir fırsat yaratacaktır.

KuCoin’in geçmişteki performansı

Aralık 2021 tarihinde başlatılan düzeltme hareketleri KCS altcoin’inin %53 oranında değer kaybetmesine sebep oldu. Bu düşüş ile birlikte fiyat 13,5 dolarda bulunan 0,786 Fibonacci düzeltme seviyesine geriledi. Alıcılar bu seviyeyi agresif bir şekilde savundu ve kripto para piyasasındaki son toparlanma hareketlerinin ortasında KCS fiyatı %56 artışla 21,2 dolara kadar yükseldi.

Direnç noktasında birkaç kez yüksek fiyat reddetme mumu, uzun vadeli yatırımcıların kârlarını realize ettiklerini gösterdi. 18,6 dolar seviyesine %11,5 oranında küçük bir gerilemenin ardından altcoin hemen toparlandı. Bu da duyarlılığın değiştiğini ve yatırımcıların düşüşlerde alım yaptığını gösterir.

Hareketli Ortalama devam eden ralliyi destekledi

KCS için bir günlük fiyat grafiğinde tersine çevrilmiş bir baş ve omuz modeli mevcut. Bu yükseliş eğilimi modeli 21,2 dolarda boyun çizgisine sahip. Alıcılar ise bu genel direnç noktasını kırmanın eşiğinde.

KuCoin grafik

Eğer alıcılar başarılı olurlarsa, KCS fiyatı yükseliş modelini tamamlayacak ve 23,3 dolara bir hedef koyacak. Ayrıca, bir aşağıdaki dirençten bir yükseliş kırılması, satın alma baskısını yoğunlaştırabilir. Bunun sonucunda da KuCoin’in fiyatı tüm zamanların en yüksek direnç noktası olan 28 dolara yükseltebilir.

Bu yazının yazıldığı sırada KCS altcoin’inin fiyatı %0,58 oranında bir gün içi kazançla 20,6 dolardan işlem görüyor. Ayrıca, 24 saatlik hacim değişikliği %1,48 oranında bir düşüş ile 11,2 milyon dolardır. Coinmarketcap verilerine göre KuCoin, 1,65 milyar dolarlık piyasa değeri ile 62. sırada yer alıyor.

KuCoin için bazı teknik göstergeler

Son fiyat artışı, önemli EMA’ların (20, 50, 100 ve 200) yükseliş uyumunu kurtardı. Ayrıca, 20 ve 100 EMA’nın yükselişi, pazara daha fazla alıcı çekiyor.

Pozitif bölgede yükselmeye devam eden Göreceli Güç endeksi(60) ise yükseliş momentumunu vurguluyor.

KuCoin için mevcut direnç noktaları 21,2 dolar ve 23,3 dolar seviyelerinde iken destek noktaları ise 18,6 dolar ve 200 günlük EMA seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin