KuCoin müjdeyi verdi:
KuCoin müjdeyi verdi: "Çalınan fonların 236 milyon dolarını kurtardık."

KuCoin müjdeyi verdi: “Çalınan fonların 236 milyon dolarını kurtardık.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto borsası KuCoin, Eylül ayında borsadan hacklenen 281 milyon dolarlık fonun %84’ünü kurtardıklarını açıkladı. Bahsedilen tutar 236 milyon dolara tekabül ediyor.

Yüzde 84’lük kayıp geri alındı

KuCoin CEO’su Johnny Lyu bugün Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı:

Şimdiye kadar, etkilenen varlıkların %84’ü zincir içi izleme, sözleşme yükseltme ve adli kurtarma gibi yaklaşımlarla kurtarıldı.

KuCoin, 176 tokenin tam hizmetine devam etti ve diğerlerinin 22 Kasım’dan önce yeniden açılması planlanıyor. Bu olayda bize yardımcı olan tüm kişi ve kurumlara tekrar teşekkür etmek istiyorum, hep birlikte daha güçlü olacağız.

KuCoin yeterli paraya sahip olduklarını açıkladı

Hack olayı 26 Eylül’de gerçekleşti. KuCoin, bilgisayar korsanlarının borsanın cüzdanlarına erişmek için sızdırılmış bir özel anahtar kullandığını söyledi. Borsa, bankada tüm kayıplarını karşılamaya yetecek paraya sahip olduğunu belirtti.

Borsa daha önce parayı kimin çaldığını bildiğini ve bunun için polisle birlikte çalıştığını söylemişti. O sırada, paranın %72’sinin şüpheli adreslerin kontrolünde olmadığını ancak 13 milyon doların merkezsiz borsalarda takas edildiğini ve kontrolünün dışında olduğunu söyledi. Şimdi paranın daha da fazlası geri alındı.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin