Kucoin analizi: Borsa varlığı birden fazla direnci geçmesi gerek!

KuCoin analizi: Borsa varlığı birden fazla direnci geçmesi gerek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsaları arasında önemli bir yeri bulunan KuCoin, kendi varlığında da yol katetmeyi başarıyor. Borsanın son dönemde artan kullanıcısından sonra kendi tokeni da popüler hale gelmeye başladı. Peki KuCoin analizi için neler öngörülüyor?

KuCoin (KCS) fiyatı son üç hafta içinde önemli ölçüde toplarlandı. İyileşme rallisi yaşayan KCS, %80 arttı. Bu artış ise önemli bir bölgeye 17.1-17.5 dolar arasında meydan okumayı hedefliyor. Ancak, alıcılar 100 ve 200 günlük EMA’ların düşüş eğilimini zayıflatabilir mi?

6 Mayıs’ta KuCoin analizi, 17.1$-17.5$ destek bölgesinin onaylanmış bir dökümünü sağladı. Ayrıca, bu aylık desteğin kaybedilmesi ve 2 Mayıs haftasındaki satışlar devam eden satış baskısını yoğunlaştırdı.

Kucoin analizi ve son durum

KCS fiyatını %45.5 oranında düşürdü ve 9.34$’a kadar geriledi. Ancak, bu aşırı genişleyen satış, fiyatı uzun süre koruyamadı ve indirimli KCS fiyatına artan ilgiyi birlikte yeniden yükseldi. Burada V şeklinde bir toparlanmayı tetikledi.

Toparlanma rallisi, 15$, 0,5 Fibonacci düzeltme seviyesi ve 50 günlük EMA gibi bazı önemli teknik seviyeleri geri alarak iki hafta içinde %80’lik bir kazanç kaydetti.

Geri çekilme sonrası ralli 17,1-17,5 dolar direnç bölgesine yeniden meydan okuyor. Ek olarak, kripto para grafiği, 0,618 Fib seviyesi ve 100 ve 200 günlük EMA’lar gibi bu seviyede yoğunlaşan büyük bir teknik direncin birleştiğini gösteriyor.

KuCoin analizi için, olası bir yükseliş kırılması ve 17,5 doların üzerinde kapanış yapması önemlidir. Bir sonraki hedefi 21,2 dolar olan KCS toparlanması için önemli bir kilometre taşını geri alabilir.

Tersine, genel direnci kırmaya yönelik başarısız bir girişim, 15 dolarlık bir düşüş olasılığını artıracaktır.

Teknik Gösterge 

  • Fibonacci düzeltme seviyesi: KCS fiyatı 0,5 Fib seviyesinin üzerine çıktı. Şu anda 0,618 Fib seviyesinde etiketleniyor. Bu seviyenin üzerinde başarılı bir kırılma, alt seviyeye dönüş şansını düşürür ve aynı zamanda toparlanma teorisini destekler.
  • Vortex göstergesi: VI+ ve VI- eğimlerinin yükseliş geçişinden sonraki önemli bir boşluk, altta yatan yükseliş eğiliminde bir artışı yansıtır.
  • Direnç seviyeleri – 17,1-17,5 dolar ve 19 dolar
  • Destek seviyeleri – 15$ ve 16$

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin