KuCoin 50 milyon dolarlık kuluçka programı başlattı: Hedef yeni projelere katkı sağlamak
KuCoin 50 milyon dolarlık kuluçka programı başlattı: Hedef yeni projelere katkı sağlamak

KuCoin 50 milyon dolarlık kuluçka programı başlattı: Hedef yeni projelere katkı sağlamak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsası KuCoin, yeni projelerin kripto arenasında daha hızlı gelişmesine yardımcı olmak amacıyla yeni kuluçka programı KuCoin Labs’ı başlattı.

KuCoin Labs, genel alana derin değer sağlayan kripto projelerini ortaya çıkarmaya yardımcı olmak için yeni girişimlere bağışlanmak üzere 50 milyon dolarlık inanılmaz bir fon açıyor.

Bu, fona ihtiyaç duyan bir sektörde mükemmel bir gelişme olarak görülüyor. Değerli projeler, çok sayıda dolandırıcı ICO tarafından kirletilen dağınık bir ortamda rekabet etmek zorunda kaldı. Bu, yatırımcıları başka yönlerden getiri aramaya yöneltti.

Kripto ve Blockchain havuzunda çok sayıda yetenek var ve KuCoin Labs’ın amacı, kuruculara fikirlerini geliştirmek ve tanıtmak için çok ihtiyaç duyulan sermayeyi vererek ortaya çıkarmak.

KuCoin Labs, bu girişimlerin tokenleştirme, pazar araştırması, pazarlama, para kazanma teknolojisi ve daha fazlasını artırma konusunda bilgi edinmesi ve yardım etmesi için çağrıda bulunan bir dizi kripto uzmanı topluyor.

KuCoin Labs şu anda, merkezsiz finans (DeFi) ve NFT alanlarında çalışan OneLedger, MultiVac, LUKSO gibi isimleri içeren 50’den fazla projeden oluşan bir portföye sahip.

KuCoin Global CEO’su Johnny Lyu’ya göre, endüstri hızla kitlesel bir benimsenme durumuna doğru büyürken bu projelerin gelişmesine yardımcı olmanın en iyi zamanı:

“Kucoin Labs hedefi, kripto alanında daha fazla gizli cevher keşfetmek ve bunların geliştirilmesini, yaklaşan KuCoin Topluluk Zinciri dahil olmak üzere çeşitli KuCoin teklifleriyle güçlendirmektir. Birlikte, Blockchain’in kitlesel olarak benimsenmesi için hareket edeceğiz.”

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin