Kimse bu kararı beklemiyordu: Celsius iflas bayrağını çekti!

Krizden çıkmış gibi: Tartışmaların arasında Celsius fiyatı yüzde 130 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mayıs ayının en çok konuşlan konusu Terra’nın Luna ve UST varlıkları olmuştu. Haziran’da ise iki farklı platform dillerden düşmedi. Biri Celsius, diğeri ise Three Arrows Capital. Çöküşün adı değişti, ancak yöntemi değişmedi. Büyük bir kriz daha getiren bu iki platform kripto dünyasına Terra’dan sonra ikinci darbeyi vurdu.

Three Arrows Capital (3AC)’in durumu Celsius’a göre biraz daha kötü. Celsius, yaşanan karşılığı düzeltmek için daha fazla çalışıyor. İyileştirmeler yapan ekip sayesinde kripto arabiriminde müthiş bir artış yaşandı. Celsius fiyatı kısa dönem içinde yüzde 130’un üzerine çıktı. Hatta 7 günlük süre zarfında artış daha çok olduğunu gösteriyor.

Kripto para borç veren Celsius, kısa süre önce platformu üzerinden para çekme işlemlerini askıya aldı ve bu da yatırımcılar arasında paniğe neden oldu. Bununla birlikte, yerel token Celsius fiyatı son 24 saatte %130 gibi büyük bir artış kaydetti.

CEL 24 saatlik ticaret Hacmi %406 arttı

Celsius, 13 Haziran’da 0.20$ fiyat seviyesine ulaşarak %50’den fazla düştü. O zamandan beri token yukarı doğru ivme kazandı. Celsius fiyatı son 7 günde %375’in üzerinde arttı. Bu, geçen hafta herhangi bir ilk 100 kripto arasında kaydedilen en yüksek kazanç. 

Haberi yaptığımız esnada fiyat 1.40 seviyelerinde dolaşıyor. Ancak anlık fiyat oynaklık nedeniyle değişiklik gösteriyor. Son 24 saatlik işlem hacmi ise %400 artarak 66,7 milyon doların üzerinde.

Bu arada, uzmanlara göre, bu ani fiyat artışı, Short Squeeze işlemleriyle destekleniyor. CEL token arzının yaklaşık %87’sinin kendi ağında kilitlendiği bildiriliyor. Para çekme işlemleri hala donmuş durumdayken, Celsius tokeni FTX platformunda oldukça fazla Short işlem yapıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin