13 Ekim Bitcoin Cash (BCH) ve Tezos (XTZ) fiyat analizi
13 Ekim Bitcoin Cash (BCH) ve Tezos (XTZ) fiyat analizi

Kritik seviyelerde bulunan altcoinlerin teknik incelemeleri: XRP, LTC, EOS, BCH, XLM, TRX

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dalgalı fiyat hareketleri gösteren kripto paralar için bir boğa piyasasından bahsedilirken, bazı altcoinler mevcut hareketleri ile yatırımcılara alım fırsatı sunuyorlar. Bu bağlamda kritik bölgelerde olduğunu tespit ettiğimiz bazı altcoinleri teknik olarak inceleyerek hangi seviyelerde önemli ivmeler yapabileceğine dair bir çalışma hazırladık.

Buna göre XRP, LTC, EOS, BCH, XLM, TRX için hazırladığımız teknik analiz çalışmamızı değerlendirmelerinizde yardımcı olması amacıyla sizler paylaşıyoruz.

XRP teknik analizi

XRP, 50 günlük MA üzerinde bir günlük kapanış gerçekleştirebilirse kazanımlarını artırabilir.

XRP için teknik göstergeler; MACD: pozitif, Stokastik RSI: aşırı alıma girmek üzere (düzeltme sinyali), RSI: nötr

EOS teknik analizi

Fib 0,618 gibi önemli bir noktadan destek alan EOS‘un yükseliş trendine devam etmesi için öncelikle grafikte görülen düşüş trendinin üzerinde bir günlük kapanış yapması oldukça önemli.

EOS için teknik göstergeler; MACD: pozitif, Stokastik RSI: pozitif, RSI: nötr

LTC teknik analizi

50 günlük MA seviyesine tutunduğu görülen LTC, Fib 0,786 gibi kritik bir düzeltme seviyesini de destek yaparak bir yükseliş trendine girmiş görünüyor. LTC için 81,50 – 84,80 – 88,10 önemli direnç seviyeleri olabilir.

LTC için teknik göstergeler; MACD: pozitif, Stokastik RSI: pozitif, RSI: pozitif

BCH teknik analizi

50 günlük hareketli ortalama seviyesinde alıcılar ile karşılaşan BCH, bu seviyeden başlattığı yükselişinde Nisan ayı desteği (şu an ki direnç) seviyesi 272 doları geçme mücadelesi veriyor. Bu seviye üzerinde bir günlük kapanış yükselişi hızlandırabilir.

BCH için teknik göstergeler; MACD: pozitif, Stokastik RSI: pozitif, RSI: pozitif

XLM teknik analizi

XLM, düşüş trendlerinde 100 günlük hareketli ortalama seviyesinde destek buluyor. Bir yükselişin hareketinin teyidi için ise 50 günlük MA’nın üzerinde günlük kapanış gerekiyor.

XLM için teknik göstergeler: MACD; pozitif, Stokastik RSI: pozitif, RSI: nötr

TRX teknik analizi

Kritik destek seviyesi üzerinde yükselmeye çalışan TRX, için 50 ve 100 günlük MA’ların çakıştığı 0,0255 dolar sert bir direnç olarak duruyor.

TRX için teknik göstergeler: MACD; pozitif, Stokastik RSI: nötr (direnci kırma noktasında güçlü bir sinyal vermiyor), RSI: nötr

Yukarıda analizlerini orta vadeli analizlerini yaptığımız altcoinleri özellikle yükseliş trendine girme potansiyeli olanlar arasından seçtik. Olası bir düzeltme durumunda ise grafiklerde görülen günlük 50 ve 100 hareketli ortalama seviyeleri stop-loss (zarar durdur) olarak kullanılabilir.

Böylesine riskli piyasalarda risk algınız ölçüsünde stop-loss kullanmanız olası zararları en aza indirmek açısından çok önemlidir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin