featured

Kritik maç öncesinde POR token fiyat tahmini ve hareketler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FIFA Dünya Kupası’nda grup aşamaları geride kaldı. Çeyrek final için mücadele eden takımlar için son maçlar bugün itibarıyla bitecek. TSİ 22’de ise herkesi yakından ilgilendiren bir maç var. Portekiz ile İsviçre kozlarını paylaşacak.

Kritik maçı kripto dünyası da yakından takip edecek. POR token için fiyatlanma yatırımcıların en çok merak ettiği konu. Bunun nedeni ise taraftar tokeni son 1 aydır büyük bir düşüş trendi içinde kaldı. Bu süre zarfında sadece günlük bir ralliye imza attı ve sonrasında düşüşüne devam etti.

FIFA Dünya Kupası 2022 son 16 maçı Portekiz-İsviçre, Portekiz Milli Takım Taraftar Token’ine (POR) büyük ilgi uyandırabilir. Brezilya, Arjantin ve Portekiz gibi popüler futbol takımlarının iyi performans göstermesine rağmen, ilgili taraftar tokeni fiyatları turnuva başladığından beri ağırlıklı olarak düştü.

POR tokeni takımın performansına rağmen düşüşüne devam ediyor

Dünya Kupası’nda performans beklentilerinin uzağında kalan taraftar tokenleri daha çok düşüş gösterdi. Özellikle de Arjantin’in Suudi Arabistan kaybından sonra anlık olarak yüzde 30’dan fazla kayıp gördük. POR token, takımın iyi gitmesine rağmen yine de istenileni bir türlü veremedi.

Portekiz maçlarında olduğu gibi, POR fan token fiyatı son birkaç gün içinde önemli ölçüde düştü. Cristiano Ronaldo takımının Portekiz ile Nijerya arasındaki açılış maçı olan 18 Kasım’da, POR fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 7$’a ulaşmıştı.

Fiyat izleme platformu CoinMarketCap’e göre POR fiyatı, son 24 saatte %9,05 düşüşle 2,38 dolar seviyesinde bulunuyor. Şu anda toplam piyasa değerine göre 724. sırada yer alıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin