Kritik gelişme: Çok sayıda altcoin, kripto borsalarından delist edilebilir!
Kritik gelişme: Çok sayıda altcoin, kripto borsalarından delist edilebilir!

Kritik gelişme: Çok sayıda altcoin, kripto borsalarından delist edilebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsaları listeledikleri altcoin’leri azaltmak istiyor. Ülkenin dört büyük kripto borsasından çok sayıda altcoin’in  delist edilebileceği belirtiliyor.

Güney Kore borsaları çok sayıda altcoin’i liste dışı edilebilir

Güney Kore’nin en büyük Bitcoin ve kripto para borsası UPbit, ilk aşamada Sphere (SPHR), Edgeless (EDG) ve Guppy (GUP) isimli üç kripto paraları platformundan çıkarıyor. Bir UPbit yetkilisi, “teknik destek değişikliklerine” hızlı bir şekilde cevap veremeyen veya düşük işlem hacimlerini gösteren herhangi bir altcoin’in liste dışı edilmekle karşı karşıya kalacağını belirtti. Bu arada Korbit Borsası, politikalarını Ağustos sonundan önce güncelleyecek.  Borsa, kripto ekiplerinin olası hileli faaliyetlerde veya diğer cezai ihlallerde yer aldığını hissetmesi durumunda kripto parayı platformundan çıkarmayı düşüneceğini belirtti.

Aynı borsa, şeffaflıkla ilgili meseleleri ve düşük işlem hacimlerini bir deliste yol açabilecek diğer faktörler olarak göreceğini söyledi.  Korbit, yeni bir iç komitenin potansiyel olarak liste dışı edilecek altcoin’leri gözden geçireceğini söyledi. Coinone Borsası ayrıca, piyasa ile ilgili ve personel ile ilgili konuların yanı sıra, müzakerelerde altcoin’lerin yasal uygunluğuna ve teknik yeterliliğine bakmak isteyen uzmanlarla birlikte araştırmalar başlatacak.

Delist için düşük performans göstermek ana kurallar arasında

Coinone, yukarıdaki kategorilerde bir uyarı ile düşük performans gösterdiğini düşündüğü herhangi bir altcoin’i  liste dışı edeceğini söyledi.  Bithumb geçen hafta benzer bir girişimin duyurusunu yaptı. Borsa, liste dışı edilecek altcoin’leri belirlemek için bir komite başlatacak. Komite, düşük performans gösteren kripto paraların ihraççılarına iki aylık bir süre verecek. Bithumb; düşük işlem hacmi rakamları, zayıf piyasa değeri, yetersiz teknik destek, düzenleyici konular, suç faaliyeti ve diğer teknikle ilgili konulara bakarak deliste karar verecek.

Cryptonews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin