Kritik dirence gelen Ethereum için bu teknik model olumlu işaretler gösterdi
Kritik dirence gelen Ethereum için bu teknik model olumlu işaretler gösterdi

Kritik dirence gelen Ethereum için bu teknik model olumlu işaretler gösterdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kritik dirence gelen Ethereum için bu teknik model olumlu işaretler gösterdi

Ethereum, ABD doları karşısında 375 doların üzerinde yükseliş ivmesi kazanıyor. ETH fiyatı olumlu işaretler gösteriyor. Ethereum 385 dolarlık direncin üzerine bile çıkabilir.

Ethereum, 368 dolar civarında bir destek tabanı oluşturduktan sonra yeni bir yukarı doğru hareket başlattı. Fiyat şu anda 375 dolar seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça üzerinde işlem görüyor.

Saatlik ETH / USD grafiğinde 372 dolar civarında dirençle büyük bir düşüş eğilimi çizgisinin üzerinde bir kırılma oldu.

Parite birkaç noktayı düzeltebilir, ancak 385 doların üzerine daha fazla yükseliş ihtimali bulunuyor.

Ethereum fiyatı artabilir

Ethereum, 365 dolar seviyesinin üzerinde güçlü bir destek tabanı oluşturduktan sonra iyi bir yukarı doğru hareket başlattı. ETH fiyatı, mevcut iyileşme dalgasını başlatmak için 372 dolarlık pivot seviyesini kırdı.

Boğalar güçlendi ve 375 dolarlık direncin üzerine çıktı. Ayrıca, ETH / USD saatlik grafikte 372 dolar civarında dirençle düşüş eğilimi çizgisinin üzerinde bir kırılma yaşandı.

Ethereum fiyatı, 385 dolarlık yüksek seviyeden 365 dolarlık düşük seviyeye doğru aşağı yönlü hareketin %50 Fib geri çekilme seviyesini aştı. Şu anda 375 dolar seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın çok üzerinde işlem görüyor.

Kritik dirence gelen Ethereum için bu teknik model olumlu işaretler gösterdi

382 dolar civarında bir yüksek seviye oluşturan ETH’de fiyat açıkça ivme kazanıyor. Bir sonraki anlık direnç, 385 dolarlık en yüksek seviyeye yakın. Bunun üzerinde Ethereum’un daha yüksek seviyelere doğru hızlanması muhtemel.

Bir sonraki ana direnç 392 dolar seviyesine yakın. 392 dolarlık direncin üzerinde açık bir kırılma, önümüzdeki seanslarda 400 dolarlık bariyerin test edilmesi için kapıları açabilir.

ETH’de düşüş yönlü kırılma olursa

Ethereum 385 dolarlık direnç seviyelerini temizleyemezse, kısa vadeli bir aşağı yönlü düzeltme başlatabilir. İlk destek 378 dolarlık bölgeye yakın.

Ana destek, kırık trend çizgisi olan 375 dolar ve 100 saatlik basit hareketli ortalamaya yakın. Ethereum 375 doların üzerinde kalamazsa, 368 dolar ve 365 dolarlık destek seviyelerini yeniden test edebilir.

Teknik Göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD artık yükseliş bölgesinde hız kazanıyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI 50 seviyesinin oldukça üzerinde yer alıyor.

Ana Destek Seviyesi – 375 dolar.

Ana Direnç Seviyesi: 385 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin