Kritik destek bölgesinin altına düşen token’den neler beklenebilir?
Kritik destek bölgesinin altına düşen token’den neler beklenebilir?

Kritik destek bölgesinin altına düşen token’den neler beklenebilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – AAVE’nin fiyat hareketi kısa süre önce megafon modelinin bir parçası olan artan desteğini kırdı. Düşüş performansı, Mart rallisinden sonraki düzeltmesinin bir parçasıydı ve token son birkaç gün içinde yatay fiyat hareketi kaydetti.

AAVE, daha fazla aşağı yönlü aramaya devam ettiği için yazım sırasında 161 dolardan işlem görüyor. Mevcut fiyat noktası, son yerel zirvesi olan 261 doların oldukça altında, ancak özellikle 2022’nin ilk çeyreğinin en düşük seviyesinden daha yüksek. Ayrıca, önemli bir yükseliş momentumu eksikliği nedeniyle ayılar hakimiyeti sürdürürken, 50 günlük hareketli ortalamasının üzerinde seyretti.

AAVE yükselişe geçmek üzere mi?

AAVE’nin RSI’si şu anda tarafsız bölgenin altında geziniyor ancak henüz aşırı satılmadı, MFI şu anda 20’nin altından toparlanma gösteriyor. İkincisi bir birikim bölgesi ve boğaların devralmak üzere olabileceğine dair potansiyel bir işaret olarak kabul ediliyor. Bu arada, DMI şu anda trend yönünde değişiklik belirtileri gösteriyor.

Yükseliş beklentisi, token’in zincir üstü ölçümlerinden bazıları tarafından daha da zorlanıyor. Örneğin, 30 günlük MVRV oranı şu anda -%14,2’de, bu da AAVE yatırımcılarının çoğunun hâlâ kırmızıda olduğu anlamına geliyor. Son zamanlarda 109.87 milyon dolar civarındaki en düşük aylık seviyelere düşen hacim ile aynı hizada. AAVE tokeni en son bu kadar düşük hacmi Mart rallisinin başlangıcında kaydetmişti.

AAVE’nin piyasa değeri son 24 saat içinde 2.35 milyar dolardan 2.28 milyar dolara düştü. Token’in hacmi aynı dönemde hafif bir artış kaydetti. AAVE’nin fiyatının, mevcut yörüngesini sürdürmesi halinde 152 dolar fiyat seviyesinde destekle karşılaşması bekleniyor.

Sonuç olarak, AAVE’nin mevcut fiyat hareketi, göstergeleri ve zincir üstü ölçümleri, yükseliş eğiliminin artan olasılığını vurguluyor. Ancak, genel piyasa koşulları ayıların yanında yer almaya devam ediyor, dolayısıyla düşüş performansı devam ediyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin