Kritik desteği test eden yıldız altcoin'in önü açıldı! Teknik analiz

Kritik desteği test eden yıldız altcoin’in önü açıldı! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yıldız altcoin ADA, 1.20 dolarlık işaretinin reddedilmesinin ardından daha fazla yükseliş beklediğimizden bugün yükseliş gösteriyor. Ancak, ADA/USD, başka bir yükseliş başlamadan önce daha da konsolide olacak.

Piyasa, son 24 saatte yükseliş momentumu dönüşü gördü. Piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum sırasıyla yüzde 0,53 ve yüzde 1,51 kazandı. Bu arada, Cardano (ADA) yüzde 0,56 kazançla takip ediyor.

ADA/USD, son 24 saatte hafif bir oynaklık göstererek 1,15 – 1,20 dolar aralığında işlem gördü. Ticaret hacmi yüzde 31.32 azalarak toplam 1 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 39.24 milyar dolar civarında işlem görüyor. Kripto para genel listede 7. sırada yer alıyor.

Altcoin için teknik grafik

Teknik grafikte, Cardano fiyat hareketinin giderek daha sıkı bir konsolidasyon aralığı oluşturduğunu görebiliriz.

ADA ALTCOIN TEKNIK GRAFIK

Cardano fiyat hareketi, geçtiğimiz haftalarda istikrarlı bir düşüş yaşadı. 1,30 doların üzerinde birkaç günlük konsolidasyonun ardından, ADA/USD 5 Ocak’ta daha da düşerek 1,20 dolara ulaştı.

Cumartesi günü ADA daha da düştü. Fiyat, 1,125 dolara düştü ardından 1,15 dolarda denge buldu. Önceki 1,20 dolarlık destek, direnç seviyesi olarak yeniden test edildi.

Dolayısıyla altcoin’in hareketinin bir konsolidasyon alanı oluşturduğunu görebiliriz. Muhtemelen üst limit bugün daha sonra tekrar test edilecek. Ancak, ADA/USD net bir yükseliş gerçekleştirene kadar, haftanın ilerleyen saatlerinde daha fazla aşağı yönlü hareketin gelmesini bekliyoruz.

1,15 dolarlık desteğin sunulan güçlü destekle tekrar test edildiğini gördüğümüz için altcoin fiyatı bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, ADA/USD daha aşağı kırılmaya hazır değil ve daha fazla toparlanma girişimi bekleyebiliriz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin