Kritik Bitcoin ve Ethereum tahminleri: 2023 yılında aşağı yönlü hareket devam edecek mi?
Kritik Bitcoin ve Ethereum tahminleri: 2023 yılında aşağı yönlü hareket devam edecek mi?

Kritik Bitcoin ve Ethereum tahminleri: 2023 yılında aşağı yönlü hareket devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve Ethereum, son 24 saat içinde destek seviyelerine yaklaştı ve BTC fiyatındaki daha fazla düşüş kripto pazarını istikrarsızlaştırabilir.

Bitcoin fiyatı bugün kısa bir süreliğine kritik 16.500 dolarlık destek seviyesinin altına düştü ve 16.497 dolara kadar geriledi. Ethereum fiyatı da düştü, ancak 1.185 dolardan toparlandı. Son 24 saatte toplam kripto piyasası hacmi yaklaşık %3 düşerken, kripto piyasasında belirsizlik hakim olmaya devam ediyor. Üstelik MicroStrategy’nin son zamanlarda Bitcoin satın alması piyasayı karıştırdı.

Bitcoin fiyatı dip seviyesine ulaştı mı?

CoinMarketCap’e göre Bitcoin fiyatı şu anda 16.591 dolardan işlem görüyor. BTC fiyatı ay sonuna kadar destek seviyesinin üzerinde tutunamazsa, 15.600 dolara düşme riskiyle karşı karşıya.

MVRV, NUPL, Puell Multiple ve SOPR gibi birkaç zincir üstü gösterge, BTC fiyatının zaten düşük değerli alana ulaştığını gösteriyor. Bu döngü göstergeleri, genel aşamayı analiz etmeye yardımcı olur. Ancak, doğru bir satın alma zamanını tahmin etmek zordur.

Bitcoin Price Bottom

Zincir üzerindeki Kâr ve Zarar verilerindeki UTXO’lar, Bitcoin‘in değerinin altında değerlendirilebileceği kesin bir seviyeyi gösterir. Kâr ve Zarar göstergelerindeki UTXO’lar kesiştiğinde Bitcoin fiyat eğilimi değişir. Tarihsel olarak, Bitcoin tabanı, Kâr ve Zarar göstergelerindeki UTXO’ların kesiştiği son üç BTC Yarılanması sırasında oluşmuştur.

Göstergeler yaklaşırken, kesişme olasılığını göstermiyorlar. Bu nedenle, Bitcoin henüz değer düşüklüğüne uğramadı veya dibe vurmadı.

Bu nedenle, Bitcoin (BTC) fiyatının daha da düşmesi muhtemeldir ve spot riskten korunma ve düşüş trendi ticareti gereklidir.

Bitcoin Price

Kripto analisti Michael van de Poppe, BTC fiyatının 16.400 dolardan sıçramayı başaramazsa 16.200 dolara düşebileceğine inanıyor. Analist CryptoCapo ise tüm kripto piyasasının kötü göründüğünü ve en iyi altcoinlerin %50 daha düşebileceğini öngörüyor.

Çarşamba günü MicroStrategy, Bitcoin varlıklarını 2.500 BTC artırdığını ve toplam holdingin şu anda 132.500 BTC olduğunu bildirdi. Aslında, BitMEX’in kurucu ortağı Arthur Hayes gibi uzmanlar, Bitcoin fiyatının 2023 sonunda veya 2024 başında 100.000 dolara ulaşabileceğine inanıyor.

Ethereum BTC’den daha iyi görünüyor

Ethereum fiyatı şu anda 1.200 dolardan işlem görüyor. ETH fiyatı, 1.170 dolarlık destek seviyesine ulaşmadığı için Bitcoin’e kıyasla güçlü bir şekilde hareket ediyor.

Kripto analistleri, 1.170 doların üzerindeki herhangi bir hareketin uzun vadede satın almak için iyi bir fiyat olacağına inanıyor. Neredeyse 1.24 milyon adres, 1.170 dolar destek seviyesinde yaklaşık 2.27 milyon ETH tutuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin