Bitcoin için yeni rekor yolunda son kritik direnç neresi? Trader açıkladı
Bitcoin için yeni rekor yolunda son kritik direnç neresi? Trader açıkladı

Kritik Bitcoin göstergeleri yükselişi işaret ederken kriptolar ayda 40 milyar dolar arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son 24 saat içinde, Bitcoin fiyatı kısa bir süre içinde 5,300 doları aştı. Ancak bu seviyelere tutunamayan kripto para yeniden 5.200 dolar bandına geri döndü.

Son bir aylık zaman zarfında, Bitcoin fiyatı dolar karşısında yüzde 31,3 oranında arttı. Ayrıca kripto pazarının sermaye miktarında ise yaklaşık 40 milyar dolarlık bir artış meydana geldi.

Sırasıyla yüzde 404 ve yüzde 266 artış kaydeden Enjin Coin ve Binance Coin gibi alternatif kripto paralar güçlü performansları ile kripto pazarındaki ivmeyi daha da artırdı.

Bitcoin için yükseliş trendine işaret eden teknik göstergeler

Mayıs 2015’ten bu yana ilk kez, 2 haftalık MACD göstergesi, teknik analiste göre Bitcoin için olumlu bir eğilim gösteriyor.

Bitcoin için çok önemli bir direnç seviyesi olan 5.000 dolar engelinin aşılması, 4.200 dolardan başlayan bir yükseliş hareketi ile gerçekleşti.  Bu aksiyon, uzun vadeli eğilimleri belirleyen birçok teknik göstergeyi tersine çevirdi.

Yılbaşından bu yana, Bitcoin fiyatı, ABD doları karşısında yüzde 41,7 oranında artarak nispeten kısa bir zaman diliminde güçlü bir ivme gösterdi.

Bir Bitcoin traderi olan Rhyth Trader, Bitcoin’in dip seviyelerini test etmeden 123 gün geçirdiğini ve önümüzdeki aylarda uygun bir ralliye adım attığını belirtti.

Trader, Aralık ayından bu yana Bitcoin’in yaklaşık dört ayda yüzde 65 arttığını da vurguladı.

Kısa vadede, traderlar genellikle bu ayın başlarında güçlü bir yükseliş performansı gösterdiğinden Bitcoin’in 5.000 ila 5.200 dolar aralığında sabit kalmasını bekliyorlar.

Bitcoin’in stabil hareketleri kripto para için olumsuz olmaz mı?

Kripto para yatırımcısı Josh Rager, Bitcoin’in kısa vadede şu anki aralığında istikrar göstermesi, varlığın bir sonraki ters hareketini desteklemek için sağlam bir temel oluşturabileceğini düşünüyor.

Önceki fiyat hareketlerinde Bitcoin 3 aydan fazla bir süre boyunca 4,200 dolarlık önemli bir direnç seviyesini kıramamıştı.Bunun neticesinde, analistler kripto para piyasasında hareket eksikliği konusunda endişeliydiler.

Ancak, Bitcoin kritik seviyelerin üzerine çıktı ve BTC fiyatı, yaklaşık 3 hafta önce yüzde 20 artış kaydetti.

BTC’nin istikrarı kısa vadede, özellikle geçtiğimiz ay hem BTC’ye hem de USD’ye karşı güçlü bir şekilde performans gösteren Binance Coin gibi varlıklar gibi alternatif kripto paralardan yararlanabilir.

BNB, 16 aylık ayı piyasası boyunca en iyi performans gösteren kripto para olarak kalmaya devam ederken, tüm zamanların en yüksek seviyesinden sadece yüzde 11 oranında düşük olduğu görülüyor.

Buna karşılık, Ethereum (ETH) tüm zamanların en yüksek değerinden yüzde 88, Ripple (XRP) tüm zamanların en yüksek yüzde 90 oranında düştü.

BNB, günlük kazanımı yüzde 5 daha bir artış kaydetti ve bu ivme muhtemelen Binance Chain ana ağının 18 Nisan’da başlayacağı haberlerinden kaynaklanıyor.

ccn

İlk 10 kripto para 19 Nisan destek direnç seviyeleri

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin