Kritik ay kapanışı öncesinde Bitcoin ve türevlerinde önemli hareketler

Kritik ay kapanışı öncesinde Bitcoin ve türevlerinde önemli hareketler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İflas ve çöküşlerin yaşandığı kasım ayının bitmesine artık saatler kaldı. Kötü bir ayı daha geride kapatırken, yılın en düşük dip seviyeleri görüldü. Bitcoin ve türevleri dalgalı bir 4 hafta geçirirken kapanışı iyi yerde yapmak istiyor.

Son olarak iflasın uğradığı durak BlockFi olmuştu. Şirket, iflas işlemlerinde kendisini FTX ve Alameda’dan ayırmaya çalışırken, SBF’nin sahibi olduğu firmalarla birçok mali bağı bulunuyor.

BlockFi’nin bir avukatı, iflas davasının ilk günkü duruşmasında, kripto borç verenin FTX’te 355 milyon doları olduğunu ve çöken borsanın kardeş şirketi Alameda Research’ün 680 milyon dolarlık bir krediyi temerrüde düştüğünü söyledi.

Bitcoin ve türevleri yaşanılan süreçten artık sıyrılmış gibi

Kripto para birimleri FTX’in iflas açıklamasıyla büyük bir kan banyosu yaşadı. Sonraki süreçlerde pek çok açıklama yapıldı. Ancak bunların etkisi az bir şekilde görüldü. Son olarak BlockFi iflası, bitcoin ve türevlerini etkilemedi. Fakat daha kötü haberlerin gelmeyeceğinin halen bir garantisi yok.

Bitcoin ve türevleri, 30 Kasım Çarşamba günü pozitif kalabildi. Pazartesi sendromu yaşayan piyasa Salı günü yeşilde kapattı. Bugünde güne yeşil başlangıç yapıldı.

Dijital varlık piyasası, iki gün boyunca yeşil endeksler yazdı. Kümülatif piyasa değeri geçen güne göre %2 arttı. Şu anda 852 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. 24 saatlik işlem hacmi 46,44 milyar dolar seviyesinde kaldı. Gün için 50 milyar doların üzerinde bir işlem hacmi bekleniyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin