Son Dakika: ABD enflasyon verisi açıklandı…

Kritik ABD enflasyon verisi ne zaman ve piyasayı nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ülkemizde yaşanan depremden dolayı hem geleneksel hem de dijital piyasalardan önemli ölçüde uzak kaldık. 1 haftayı geçen süre içinde binlerce canın vefat haberi yüreklerimizi burktu. Her yeni kurtuluş bizi mutlu etse de yaşanılan süreç tüm vatandaşlarımızı derinden etkiledi.

Ülkemizde deprem ile ilgili mücadele sürerken, bu hafta kritik bir veri takip edilecek. Ekonomi olarak tüm gözler yarın Amerika’ya dönecek. ABD enflasyon verisi tüm piyasaları yakından ilgilendiren bir gelişme. Daha önce olduğu gibi yine verilerin açıklanması kripto para birimlerini etkileyecek.

ABD enflasyon verisi yarın TSİ 16.30’da açıklanacak. 2022 yılının ilk yarısında yüksek gelen enflasyon şahin bakışı artırmıştı. Yılın sonlarına doğru ise düşüş yaşanması faizlere de olumlu yansıdı.

2023 yılının ilk ABD enflasyon verisi 14 Şubat Salı günü açıklanmış olacak. Ekonomistler yıllık beklentiyi 6,2 olarak açıkladı. Bu önemli verinin beklentiler içinde gerçekleşmesi kripto piyasasına olumlu yansır. Ancak daha iyimser bir tablo ile beraber 5,9 – 6,0 oranında gelmesi ise pozitif görünüm daha çok artabilir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin