NFT
NFT

Bu iki altcoin kriptonun bomba sektörüne entegre edilecek! Acayip sayılar geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zapper analistleri, NFT’ler için bazı önemli sayıları paylaştı. İstatistikler etkileyici görünüyor, ancak bu sadece başlangıç ​​olabilir.

26.000 koleksiyon, 25 milyon transfer: NFT’ler yanıyor

Zapper temsilcileri tarafından paylaşılan resmi duyuruya göre, önde gelen pazar yeri OpenSea’deki tüm NFT transferlerini endekslemek için bir araç oluşturdular.

https://twitter.com/__felixd/status/1486075036398202887?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1486075036398202887%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fu.today%2Fopensea-nft-heavyweight-made-12-billion-in-sales-zapper-analysts

12 milyar dolarlık hacim

Bu araç (açık kaynak değil) ilk analizini yeni bitirdi ve OpenSea’nin performansının önemli rakamlarını açıkladı. Lansmanından bu yana OpenSea’de toplam 26.000 koleksiyon piyasaya sürüldü.

NFT meraklıları arasında önde gelen pazar yeri aracılığıyla yirmi beş milyon takas edilemez token aktarıldı. Toplamda, OpenSea satışlarında 12 milyar doları aştı.

Zapper’ın baş geliştiricisi Félix Descôteaux, bu segmentin inanılmaz beklentileri olduğundan emin:

“Çok boğa.”

OpenSea, çok zincirli genişleme konusundaki bahsini ikiye katladı: Solana, Fantom entegre edilecek

Ayrıca, OpenSea’den sonra, söz konusu enstrümanın, karşılıksız token satışları için diğer sistemlere göz atabileceğini açıkladı.

Bugün erken saatlerde OpenSea, kripto blog yazarı, 2021’in en popüler Blockchain’ler olan Fantom (FTM) ve Solana’nın (SOL) entegrasyonunu gösteren bir ekran görüntüsü ile manşetlere çıktı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin