Bu kripto paralar düşüş trendini tersine çevirecek!
Bu kripto paralar düşüş trendini tersine çevirecek!

Bu kripto paralar düşüş trendini tersine çevirecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto paraların çoğu kırmızı bölgede olduğundan, yeni hafta kripto para piyasasında düşüş eğilimiyle başladı.

BTC

Geçen hafta sonu işlem hacimleri oldukça düşüktü ve piyasada önemli bir değişiklik olmadı. BTC, yatay aralığı kademeli olarak daraltarak ortalama fiyatlar alanında konsolide olmaya devam etti.

BTC/USD chart by TradingView

Bugün, boğaların 44.000 doların üzerine çıkmak için başka bir girişimde bulunma olasılığı azalırken, düşüş momentumu olasılığı arttı. Satıcılar aktif hale gelirse, Bitcoin fiyatında 40.000 dolarlık psikolojik seviyeye bir düşüş beklenmeli. Bitcoin, yazım sırasında 42.628 dolardan işlem görüyor.

ETH

Geçen Pazar, alıcılar 3.400 dolarlık direnci kırmaya çalıştı, ancak alım hacimleri ortalamanın altındaydı ve Ethereum (ETH) fiyatı bunu test edemedi.

ETH/USD chart by TradingView

Bu sabah itibariyle parite iki saatlik EMA55 desteğine geri döndü, ancak aktif satış fiyatı bu hareketli ortalamanın altına itiyor. Bugün ayılar 3.200 dolar seviyesini kırarsa, yakın gelecekte parite 3.000 dolar seviyesine geri dönebilir. Ethereum, yazım sırasında 3.250 dolardan işlem görüyor.

ADA

Son gün içinde oran %7,75 arttığı için Cardano (ADA) bugün tek kazanan oldu.

ADA/USD chart by TradingView

Destek seviyesinin 1,072 dolarda test edilmesinden sonra, boğalar ADA oranını önceki direnç bölgelerine almaya hazır görünüyor. Böylece büyüme, artan ticaret hacmiyle destekleniyor, bu da fiyatın daha da yükselme şansının olduğunu gösteriyor. Bu olursa, geri dönüşün mümkün olduğu en yakın seviye, 1,932 dolardaki mor işaret. Cardano, yazım sırasında 1,519 dolardan işlem görüyor.

LUNA

LUNA, Bitcoin’in (BTC) düşüşünü takip etti ve %5,40 azaldı.

LUNA/USD chart by Trading View

Günlük grafikte LUNA, 90 dolar seviyesini test edemedi. Kripto piyasasındaki ayı baskısı devam ederse ve alıcılar 80 doları tutamazlarsa, 70,48 dolardaki son destek seviyesine düşüşün devam etmesi beklenebilir. LUNA, yazım sırasında 81,22 dolardan işlem görüyor.

SOL

LUNA’nın düşüşünü %5,38 düşüşle Solana (SOL) izledi.

SOL/USD chart by Trading View

Fiyat düşüşüne rağmen SOL, 159 dolar civarındaki dar bir aralıkta işlem görüyor ve bu da 130 dolarlık desteğe hizmet ediyor. Şu anda, oran kanalın ortasında yer alıyor, bu da ne boğaların ne de ayıların hakim olduğu anlamına geliyor. Ancak fiyat kısa süre içinde 150 dolara geri dönemez ve bunun üzerine sabitlenmezse, destek seviyesinin testini yakında görme şansı var. SOL, yazım sırasında 143,05 dolardan işlem görüyor.

DOGE

Meme coinler kripto piyasanın düşüşüne direnemedi ve DOGE neredeyse %5 düşüş kaydetti.

DOGE/USD chart by Trading View

DOGE, direnç seviyesini 0,2204 dolarda neredeyse test ettikten sonra, ayılar hakimiyeti ele geçirdi ve fiyatı daha acil bir şekilde zorlamaya başladı. Şu anda oran, 0,17 dolar civarında en fazla likiditenin olduğu bölgede bulunuyor. Günlük mum 0,16 doların altına sabitlenirse, yakında 0,10 dolara bir düşüş beklenebilir. DOGE, yazım sırasında 0.1687 dolardan işlem görüyor.

SHIB

SHIB dünden bu yana %3,78 düştü.

SHIB/USD chart by TradingView

SHIB, 0,000033 dolar işaretini test ettikten sonra alanı 0,000030 doların üzerinde tutamadı. Hiçbir şey değişmezse, satıcıların baskısı devam edebilir ve fiyatı 0,00002537 dolardan son seviyeye taşıyabilir. Böyle bir senaryo hafta sonuna kadar geçerli. SHIB, yazım sırasında 0,00002903 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin