kriptokrasi

Bir kripto para işine nasıl girebilirsiniz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasadaki düşüş hayallerinizi beklemeye aldıysa, kriptokrasi piyasasında belki başka bir gelir akışı bulmanızın zamanı gelmiştir. Herkes bu piyasalardan para kazanabilir ama işin sonunda gerçek bir iş almayı düşünebilirsiniz. Kripto ekonomisi, gerekli niteliklere sahip olmayan çok çeşitli iş fırsatları sunmaktadır. Sadece nereye bakacağını bilmek yeterli olacaktır.

Dijital altın telaşı başladı

1848 yılında, Sam Brannan adında bir adam San Francisco’daki Market Street’te bir şişe altın tozu sallayarak altın için acele etmeye başladığını açıkladı. Onun çabaları, erkek ve kadınların çantalarını paketledikleri ve servetlerini aramaya zorlandıkları bir alan yarattı. Brannan hünerli bir adamdı ve anonstan önce şehirdeki tüm kazma ve kürekleri satın aldı ve daha sonra düzenli bir kâr elde etmek için adaylara sattı. Ve böylece atasözü doğdu: Altın telaşında kürek satmak.

100 dolarlık Bitcoin’i kaçırmış olabilirsiniz, ancak dijital çağın şimdiye kadar bildiği en büyük iş yaratma fırsatını kaçırmadınız. Kripto para piyasası o kadar hızlı büyüyor ki, büyük bir yetenek sıkıntısı var ve bu sadece Blockchain geliştiricileriyle sınırlı değil. Topluluk yöneticilerinden çevirmenlere kadar büyük bir açıklık var. Bu gelişmekte olan sektöre katılmak için ellerinizi kirletmeniz gerekmiyor. Kripto para karşılığı işlerin çoğunluğu kendi evinizin rahatlığında yapılabilir.

Kriptokrasi işine nasıl girilir?

Kriptokrasi sektöründe istihdam bulmak için ilk adım kendinizi geliştirmenizdir. Sosyal medya biyografilerinizin güncel olduğundan emin olun, profil resminiz profesyonel görünmeli ve bu hesapları, sadece Bitcoin meme’lerini yeniden tweetlemek yerine, konuşmaya değer eklemek için kullanmalısınız Bu, kendinizi ücretli köle olarak yeniden keşfetmeniz gerektiği anlamına gelmez. Bu sırada, iş başlığınıza ve biyografinize alakalı anahtar kelimeler eklediğinizden emin olmak için Linkedin’i güncelleyin.

Kripto piyasası o kadar hızlı hareket eder ki, birçok işveren CV’leri incelemek ve yeterlilikleri kontrol etmek için gerekli zamana sahip değildir. Ancak bu size her şeyi hazırlamanızı sağlayacak kadar zaman da yaratmaz. Başvuruda bulunduğunuz işi yapmak için gereken temel becerilerden yoksun kalırsanız, itibarınızı hiçbir şekilde kullanmazsınız.

Portföyünüz kripto deneyiminden yoksunsa ilk adımınız kendinizi ortaya koymak olmalıdır. Yazabilirseniz, otoritenizi oluşturmak ve bilginizi göstermek için içerik yayınlamaya başlayın. Bir yeteneğe sahip olduğunuzu kanıtlarsanız, bir şeyler kazanabilirsiniz. Yazı yazmak sizin diliniz değilse ve kod sizin için yabancı bir dil ise, her zaman pazarlama vardır. Bir ICO için topluluk yöneticisi olarak görev almak, Telegramlarını yönetmek veya ödül kampanyalarını izlemek nispeten kolaydır.

Kriptokrasi işleri nerede bulnabilir?

Kripto İşler Listesi: Basit bir iş kartı ve e-posta haber bülteni olan platformlarda çok sayıda pazarlama, topluluk yönetimi ve içerik yazma rolleri ve daha teknik pozisyonlar yer alıyor.

Melek Listesi: Güçlü bir kripto para birimi bölümüne sahip genel bir iş sitesi olan Angel List, filtreler içermektedir. Böylece yeteneklerinize, programınıza ve konumunuza uyan bir rol arayabilirsiniz.

Peopleperhour: Aşırı ücretleri nedeniyle Peopleperhour ve Upwork gibi sitelerden hoşlanılmayacak çok şey var, ama onlar da tıpkı sizin gibi freelancer yapan işverenler ile çalışıyor. Bir profil oluşturun, işler için teklif verin ve müşteri ile güven oluşturduktan sonra aracıyı kesin ve platform ücretlerinden tasarruf etmek ve ideal olarak kriptoyla ödeme yapmak için onlarla birlikte çalışmaya başlayın.

ICO Web Siteleri: Bir ICO tracker sitesi kullanarak, yaklaşmakta olan ICO’ların web sitelerine ve aynı zamanda token satışlarını tamamlamış olanlara ve işe alım çılgınlığına girmeye çalışın. Birçoğu açık bir şekilde ilan ediliyor.

Linkedin: Linkedin kripto işlerini bulmak için iyidir, özellikle de bir dereceye kadar beceri / deneyim isteyenlere uygundur. Diğer şifreleme uzmanlarıyla bağlantı kurun, Blockchain ile ilgili gruplara katılın ve kısa süre sonra haber akışınız zenginleşecektir.

Bitcoin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin