featured

Sonunda kripto para piyasasından yükseliş haberleri gelmeye başladı! 3 gözde altcoin için fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında öncü ve en büyük coin olan Bitcoin’in yüksek oranlarda değer keybetmesiyle birlikte altcoin’ler de bu düşüşü takip etmişlerdi. Ancak bugün, sonunda yatırımcıların heyecanla beklediği yükseliş haberleri gelmeye başladı.

Piyasa hâkim olan geniş çaplı hissi değiştirmek için boğalar ellerinden geleni yapıyolar. Yatırımcıların yakından takip ettiği altcoin’lerden olan Cardano ve EOS’un kısa vadeli teknik göstergeleri düşüş etkisinin azaldığını ortaya koydu. Cardano, RSI üzerinde yükselen bir üçgen oluşturmayı başarırken, bu kripto para birimlerinin her ikisi de 10 Ocak tarihinde birkaç haftanın en düşük seviyelerini görmüştü.

Bir diğer altcoin EOS ise bir yükseliş eğilimi gösterdikten sonra ATH seviyesini tekrar test etmek için hareket etmeye başladı.

Cardano (ADA)

ADA, toparlanma hareketlerini tersine çevirdi. 1,59 dolar seviyesindeki direnç noktasından bir düşüş yaşadı. Sonuç olarak, 10 Ocak tarihinde altı ayın en düşük seviyesine ulaşana kadar, 27 Aralık’taki en yüksek seviyesinden %32.84 oranında bir geri çekilme gördü.

Kripto para biriminin 4 saatlik grafiğindeki son aşağı kanal, hayati önem taşıyan 1.2 dolar seviyesinin destek noktasından dirence çevirdi. 20-EMA seviyesi, son 11 gün için güçlü bir engel teşkil etti. Şimdi ise yeni bir trende girmeden önce 1,12 dolar seviyesini test edebilir.

Bu yazının yazıldığı sırada ADA, ATH’sinin %63 oranında altında, 1.142 dolardan işlem görüyor. RSI, sabit zirveleri korurken yükselen bir üçgen oluşturarak daha yüksek çukurlar oluşturdu. Bu da, artan satın alma gücüne işaret etti. Ayrıca, AO satıcıları tercih etti. Ancak bu, aynı zamanda satıcıların azalan etkilerini de gösteriyor.

Near Protocol (NEAR)

RSI’da ters bir baş ve omuz şekilleri oluşturduktan sonra NEAR, 4 saatlik grafiğinde bir yükseliş bayrağı ve direği oluşturarak kazançlar kaydetti. 4 Ocak tarihinde ATH’sini 17,664 dolar seviyesine çıkarmak için, 20 Aralık’ın en düşük seviyesinden hesaplandığında %113,21 oranında bir yatırım getirisi gördü.

Aşağı kanal salınımı 13,2 dolarlık destekte dururken NEAR, ATH seviyesini yeniden test etmek için yeni bir ralliye işaret etti. Şimdi ise 16.4 dolar seviyesindeki direnç noktasını (artık destek) kırdığı için altcoin, bir yavaşlama belirtisi göstermedi.

Bu yazının yazıldığı sırada NEAR, 16.523 dolar seviyesinden işlem görüyor. Görünüşe göre RSI, yukarıyı işaret ettikten sonra 59 işaretinde destek buldu. Ancak, OBV’nin aynı fiyat noktasında önceki seviyelerine yükselemeyeceğini not etmek de oldukça önemli.

EOS

5 Ocak tarihinden itibaren %19,9 oranında bir geri çekilme ile EOS, 10 Ocak’ta beş haftanın en düşük seviyesini gördü. Son birkaç gün içinde hayati öneme sahip 2,9 dolarlık desteği dirence çevirmeyi başardı.

altcoin yükseliş EOS

Kripto para birimi, 4 saatlik grafiğinde bir aşağı kanalı işaret etti. 20-SMA seviyesi, boğaların devrilmesi için güçlü bir engel olarak duruyordu. Ayrıca 2,6 dolar seviyesinde tutunabilmek, EOS’un daha fazla erimeyi önlemesi için son derece önemliydi.

Bu yazının yazıldığı sırada EOS, 2.739 dolardan işlem görüyor. RSI, daha yüksek dip noktalarını işaret etti ve mevcut fiyatla bir yükseliş farklılığı oluşturdu. Ancak, Squeeze momentum göstergesi siyah noktalar halinde parladı ve düşük volatiliteye işaret etti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin