Kripto yatırımcılarına kötü haber! Mark Mobius'tan kriz sonrası Bitcoin fiyat tahmini geldi
Kripto yatırımcılarına kötü haber! Mark Mobius'tan kriz sonrası Bitcoin fiyat tahmini geldi

Kripto yatırımcılarına kötü haber! Mark Mobius’tan kriz sonrası Bitcoin fiyat tahmini geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mobius Capital Partners LLP’nin kurucu ortağı Mark Mobius, Bitcoin için sonraki hedefin 10.000 dolar seviyeleri olduğunu söyledi. Tahmini net değeri 50 milyar dolar olan Mark Mobius, dijital para birimlerini “çok tehlikeli” olarak nitelendirdi.

Mobius Capital Partners’ın kurucu ortağı olan ve tahmini net değeri 50 milyar dolar olan Mobius, dijital para birimlerini “çok tehlikeli” olarak nitelendirdi. Bloomberg’e konuşan Mobius, ne kendi ne de müşterilerinin parasıyla dijital varlıklara yatırım yapmayacağını sözlerine ekledi.

Singapur’da kriptonun geleceği hakkında konuşan Mobius, Bitcoin için bir sonraki hedefinin 10.000 dolar olduğunu ve bu seviyenin kripto pazar liderini 2020’deki seviyelere geri götüreceğini söyledi.

Statistic: Bitcoin (BTC) price per day from Apr 2013 - Nov 27, 2022 (in U.S. dollars) | Statista

Ancak Mobius, kripto para birimlerinin var olmaya devam edeceğini belirtti ve hâlâ birkaç yatırımcının güvenini elinde tuttuğuna dikkat çekti. Ayrıca, FTX çöküşünün ortasında Bitcoin’in fiyat istikrarını “inanılmaz” olarak nitelendirdi.

Kripto piyasası, Sam Bankman-Fried tarafından kurulan FTX borsasının hızlı düşüşünün ve sonunda iflasının etkisiyle sarsılıyor. Bazı kripto analistleri de Mobius’un tahmin ettiği gibi Bitcoin’de benzer bir düşüş öngörüyor.

Bitcoin yazının yazıldığı an itibariyle 16.195 dolardan el değiştiriyor. Ethereum ve Dogecoin gibi diğer büyük kripto para birimleri de kırmızı renkte işlem görüyor. İlk 100 kripto para birimi, 2022’de değerlerinin yaklaşık %65’ini kaybetti.

dnaindia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin