Grayscale, Blockchain hisse senetleri adına yeni bir ETF başvurusu yaptı
Grayscale, Blockchain hisse senetleri adına yeni bir ETF başvurusu yaptı

Kripto yatırım fonundan devasa Ethereum alımı! 1 günde 47 bin ETH aldılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto yatırım fonu Grayscale, kurumsal müşteriler için son derece yüklü miktarda bir Ethereum alımı gerçekleştirdiğini açıkladı.

Grayscale 1 günde 47 bin Ethereum aldı

Kripto yatırım fonu Grayscale dün 47.000’den fazla ETH aldığını açıkladı. Fon ayrıca 12.300’den fazla Litecoin satın aldı.

Şu anda Grayscale, ABD’deki akredite yatırımcıların kripto para birimleri ile etkileşime geçmeleri için düzenlenmiş çok az yoldan biri. Bu, müşterilere sunulan hisse başına belirli bir miktarda spot kripto içeren bir finansal araç olan “Trust” ürünü aracılığıyla mümkün olabiliyor. Tezgah üstü piyasada işlem yapılabiliyor veya abone olunabiliyor.

“Trust” işleri değiştirdi

Bu imkân, yatırımcıların bir borsadaki “Trust” hisselerini her satın aldıklarında veya abone olduklarında, Grayscale’in halka açık olarak alınıp satılan arzını tam olarak desteklemek için açık piyasada zorunlu olarak spot kripto satın alması gerektiği anlamına geliyor.

Dün Ethereum’a olan yüksek talep, Grayscale’in 47.000’den fazla ETH satın almasına neden oldu. Şu anda bu miktar 76 milyon doların üzerinde. Analistler varlığın bu hafta 2.000 doların üzerine çıkmasını ve bu yılın sonunda 10.000 dolara ulaşmasını ümit ediyor.

Ethereum yatırımcısı Ryan Sean Adams bir tweet ile alımlara dikkat çekti. “Halka açık şirketler ETH’yi koruyor, Grayscale’de 4,5 milyar dolarlık ETH var ve Pazartesi günü CME’de ETH vadeli işlemleri başlıyor.” dedi ve ekledi:

“Kurumlar ETH satın alıyor. Ve daha yeni başlıyorlar. “

Grayscale dün bir raporda Ethereum üzerine tezini de yayınladı. Firmanın araştırma direktörü Phil Bonello ve diğer analistler, varlığa değer vermek için üç yönü keşfetti: Para olarak ETH, bir sarf malzemesi topluluğu olarak ETH ve nakit yaratan bir varlık olarak ETH.

Rapor yalnızca akredite yatırımcılar tarafından kullanılabiliyor.

Bu arada, Ethereum için kurumsal bir telaş olmasına rağmen, varlık Grayscale’de yönetilen varlıklar açısından Bitcoin’in çok gerisinde kalıyor. Bugün itibarıyla firma, sadece 4 milyar dolarlık Ethereum’a kıyasla 23 milyar doların üzerinde Bitcoin tutuyor.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin