Haftalık kapanış öncesinde Bitcoin fiyatında geri çekilme sürecek mi?

Kripto uzmanları, Bitcoin fiyatı için yeni tahminde bulundu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasadaki şu anda odaklanmak istediğimiz ilgili dinamiklerden biri de oynaklığın olmaması. Yüksek dönemli spot hacim faaliyeti ve nispeten düşük türev faaliyeti, fiyatı hareket ettirmek için gerçekten çok az şey yaptı. 

22 Ekim Cumartesi günü büyük kripto para birimleri, bir önceki güne göre %1’den daha az bir artışla 918 milyar dolar olan küresel kripto piyasası değerine ulaştı. Son 24 saatteki tüm kripto para piyasası hacmi %21 artışla 53 milyar dolar oldu.

Diğer yandan kripto uzmanları Bitcoin’in hangi seviyede olabileceğini paylaştı. Uzmanlar, gelecek seneler için umutlu olduğunu gösterdi. 2030 yılına kadar beklenti 100 bin doların üstünde bir rakam…

Kripto uzmanlarından 270 bin dolarlık tahmin

55 kripto para uzmanından oluşan bir panel, amiral gemisi kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) fiyatının 2030 yılına kadar 270.000$’a yükselebileceğine gösterdi. Kripto uzmanları inandıklarını ve bu yılın sonu için tahminlerde kripto para biriminin fiyatının hala yükseldiğini açıkladı.

Karşılaştırma web portalı Finder tarafından araştırılan uzman paneli, BTC’nin bu yılın sonunda, bu yılın Temmuz ayında yapılan 25.400 dolarlık önceki tahminlerinin altında, yaklaşık 21.000 dolardan işlem göreceğini tahmin etti. Nisan 2022’de, portalın uzman paneli, amiral gemisi kripto para biriminin yılı yaklaşık 65.000$ ile kapatacağını tahmin etmişti.

Panelin 2030 için 270.000 dolarlık tahmini, o zamana kadar 420.000 dolarlık BTC ticareti gördükleri bu yılın Nisan ayında yaptıkları tahminden oldukça düşük. Panelin tahminleri, bu yıl şimdiye kadar kripto para piyasasında görülen önemli bir satışa rağmen yine de yükselişini sürdürdü.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin