Cardano (ADA) yükselecek

Kripto topluluğu ve analistler, Cardano (ADA) fiyatının 2,40 dolara çıkmasını bekliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinMarketCap kripto topluluğunun en son tahminlerine göre, Cardano’nun (ADA) fiyatının Aralık ayı sonuna kadar 2,40 dolar civarında işlem görmesi bekleniyor.

Kripto veri istatistik platformu CoinMarketCap’in “Fiyat Tahminleri” aracı, kullanıcıların önümüzdeki altı ay için fiyat tahminleri yapmasına ve diğer insanların onlar hakkında gerçek zamanlı olarak ne düşündüğünü görmesine olanak tanıyor.

Özellikle, kripto topluluğunun sosyal Cardano fiyat tahminleri, 30 Aralık 2021’de 2.4 dolarlık bir medyan fiyatı gösteriyor ve bu, mevcut ADA fiyatı olan 1,32 dolardan 1,08 dolarlık (veya %82,41’lik) bir artış anlamına geliyor. Yayınlandığı tarihte, 82 bin 530 kişi ortalama fiyat tahmini için oy kullandı. Dahası, Ocak ayı için 55.856 oyla tahmin edilen fiyatın gelecek yıl 2.46 dolara yükselmesi bekleniyor.

Kripto analistlerinin tahminleri

İlginç bir şekilde, kripto topluluğunun yanı sıra önde gelen kripto para analistleri de Cardano’nun yakında toparlanabileceğini tahmin ediyor.

Tanınmış kripto ticareti analisti Michael van de Popple, Cardano’nun önceki destek seviyelerinin 1,46 dolar ve 1,78 doların üzerine çıkması durumunda varlık için olası bir senaryo ile ADA için önemli bir yukarı yönlü potansiyel olduğuna inanıyor.

“Boğa olmak için burada birkaç önem seviyesini çevirmemiz gerekiyor. Önceki destek seviyelerini kırmak ve bir kez daha destek olmalarını sağlamak istiyoruz.” dedi ve ekledi:

“Belirli bir varlığa girmek istiyorsanız, kimsenin çıkarı olmadığında veya çoğu insan varlığı beğenmediğinde girmelisiniz. Piyasalar böyle işler. Cardano ile düşünüyorum; o bölgededir. Yani evet, ilgilenmeniz gereken bir alan.”

BTC/USDT grafiğindeyken, mevcut desteğin kaybedilmesi durumunda bir sonraki destek seviyesi olarak 1997 satoshisini belirledi.

Bununla birlikte, Cardano şu anda son 24 saatte %6,35 ve önceki haftaya göre %17,19 düşüşle 1,32 dolardan işlem görüyor ve 43.2 milyar dolarlık piyasa değeri ile 3 Eylül’deki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.96 dolardan çok uzak bir yerde bulunuyor.

Dünyanın en büyük hisse kanıtı (PoS) blok zincirinin sorunu, Bitcoin’in (BTC) düşen fiyatının onu ve diğer önde gelen kripto para birimlerinin çoğunu olumsuz etkilemesidir.

Düşen fiyatına rağmen, Cardano, resmi olarak 20 milyon işlemin kilometre taşını aştı. Bu, Cardano ağında tek bir günlük kesinti olmadan gerçekleştirildi.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin