MakerDAO kurucusu, 3.5 milyar dolarlık USDC rezervine dönüştürme planını açıkladı

Kripto topluluğu, bu ay sonunda Ethereum’un ulaşacağı fiyatı tahmin etti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyatı, son birkaç hafta içinde çarpıcı bir şekilde arttı. Bu artış 6 Ocak 2022’den bu yana en yüksek seviyesi olan 3.500 dolara kadar ulaşmasını sağladı. Kripto topluluğu ise Ethereum’un gösterdiği bu performansı değerlendirdi.

Son tırmanışına dayanarak, %80 tarihsel doğruluk oranına sahip CoinMarketCap kripto topluluğu, dijital para biriminin 32.950 oyla Nisan 2022’nin sonuna kadar ortalama 3.769$’dan işlem göreceğini tahmin ediyor.

Kripto topluluğu, Ethereum için tahminde bulunuyor

Tahmini fiyat, DeFi varlığının mevcut değeri olan 3.480 dolardan 288 dolarlık bir artışa işaret ediyor. Aynı zamanda, Mayıs ayı sonu için 20.447 topluluk üyesinin oyları, Nisan ayına göre biraz daha düşük bir hedef belirledi ve ETH’nin 31 Mayıs’taki mevcut fiyata 3.653$ dolacağını tahmin etti.

Önceki altı ay boyunca yapılan tahminlerin performansına dayanarak, kripto topluluğu tarihsel olarak Ethereum fiyatını %79,83 doğruluk oranıyla öngördü.

Ethereum fiyat analizi

CoinMarketCap verilerine göre şu anda Ethereum, gün içinde %6,24 ve geçen hafta boyunca %11,09 gibi etkileyici bir artışla 3,475 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Kripto topluluğu, tam Stake Kanıtı (PoS) statüsünü elde etmeyi amaçlayan devam eden ağ sayesinde popülerliğin arttığını düşünüyor. Son zamanlarda PoS hareketinin son test ağı olan Merger test ağının kullanıma sunulmasıyla birlikte kayda değer bir gelişme yaşandı.

PoS geçişinin, şu anda en önemli dezavantaj olan ağdaki işlemlerin maliyetini düşürme yeteneğine sahip olduğundan, Ethereum’un fiyatı üzerinde faydalı bir etkiye sahip olacağı tahmin ediliyor.

Ethereum internet teminatı oluyor

Bloomberg’in kıdemli emtia analisti Mike McGlone’a göre, arz düşerken ETH talebi arttığını belirtti. Sonuç olarak, Ethereum’un fiyatının “internetin teminatı” haline geldikçe artmaya devam etmesi olası. Bloomberg analisti son olarak şunları söyledi:

“Talep artıyor, arz azalıyor ve Ethereum’un finans ve paranın dijitalleşmesinin merkez üssündeki konumu, daha fazla fiyat artışı olduğunu gösteriyor. NFT’lerin payı ve tokenizasyon için en iyi platform olan Ethereum, internetin teminatı haline geliyor.”

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin