Kripto topluluğu, 30 Haziran’da Ethereum fiyatı için iyimser oy kullandı!

Kripto topluluğu, 30 Haziran’da Ethereum fiyatı için iyimser oy kullandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinmarketcap üzerinden düzenlenen fiyat tahmin raporu bu ay Ethereum için yapıldı. Kripto topluluğu, Ethereum’un bu ay içindeki fiyatını tahminledi. Haziran ayı sonunda iyimser bir tablo düşünen topluluk şu anki fiyatın düşük olduğunu gösterdi. Peki bu tahmin sizce tutabilecek mi? İşte Ethereum hakkında ki fiyat tahmini…

Kripto para birimlerinin değerindeki son düşüşe rağmen kripto topluluğu, Haziran ayı sonuna kadar Ethereum (ETH) fiyatı için yükseliş görünümüne sahip olduğunu bildirdi. Topluluk öngörüde bulunurken fiyatta iyileşme bekliyor.

Aslında, Ethereum’un fiyatındaki son düşüşe rağmen, CoinMarketCap’teki topluluk, dijital para biriminin 30 Haziran 2022’ye kadar ortalama 3.140$ fiyatla işlem göreceğini tahmin ediyor. Bu projeksiyon 15.362 oy aldı. Bu oy ise tarihi bir başarı olarak kayıtlara geçti. Çünkü %65 doğruluk kaydı oluştu.

Kripto topluluğu, Ethereum için iyimser

Merkezi olmayan finans (DeFi) varlığının 1.758 dolar olan cari değeri, topluluğun öngördüğü son fiyatla karşılaştırıldığında, 1.382 dolar (+78,59 dolar) artış olduğu görülüyor.

ETH’nin mevcut fiyattan 1.224,6$ ya da %69,66 artışla 30 Haziran’da 2.982 $’dan işlem görmesini bekliyor. 8.442 kripto topluluğu tarafından Temmuz ayında biraz daha düşük bir hedef belirlendi. Önümüzdeki ay için beklentileri topluluk daha düşük tuttu.

İlginç bir şekilde, önceki altı tahminin performansına dayanarak, kripto topluluğu tarihsel olarak Ethereum’un ay sonu fiyatını %64,98 doğruluk oranıyla tahmin etti.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin