Emma, ​​ kripto ticareti için yeni bir platform oluşturuyor
Emma, ​​ kripto ticareti için yeni bir platform oluşturuyor

Kripto ticareti için yeni bir platform oluşturuluyor: Para yönetim startup’ı Emma, kripto para sektörüne doğru genişliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İngiltere para yönetimi uygulaması Emma, ​​bir “Crypto Push” yapıyor.

Emma, ​​ kripto ticareti için yeni bir platform oluşturuyor

Yapay zeka temelli bir platform olan Emma, ​​yaşlıların genel olarak finansmanlarını daha iyi anlamalarına yardımcı olmak için tasarlandı. Bu uygulamanın amacı, resmi bilgilere göre, bankaların ihtiyaçları yerine müşteriye gerçekten odaklanacak bir bankacılık hizmeti oluşturmak.

Şimdiye kadar uygulama sadece HSBC, İskoçya Bankası, Barclays ve diğerleri gibi finans kurumlarını destekleyerek kullanıcıların aşırı ücretlerden kaçınmasına, borcu yönetmesine ve para tasarrufu yapmasına yardımcı oldu.  Girişimin CEO’su Edoardo Moreni’ye göre, Emma kısa bir süre önce, kripto ticareti için yeni bir platform başlattı.

Kullanıcılar, kripto para yatırımlarını tek bir arayüz kullanarak görebilecek

Edoardo Moreni, konuya yönelik şunları söylüyor:

Emma milyonlarca bireyi daha iyi ve daha tatmin edici bir finansal hayat yaşamak için güçlendirmek adına inşa edildi. Kripto paralar bir sonraki yeni varlık sınıfı ve entegrasyonu ailemizin bir parçası olarak memnuniyetle karşılandık. Kullanıcılarımız artık daha geleneksel kararların yanında daha akıllı ve daha şeffaf kararlar almak için kripto paralarını yönetebilir ve takip edebilirler. Emma için bu, hesap birikiminin sadece bankacılık ürünlerine atıfta bulunmadığı, ancak birçok finansal hizmete kapı açtığı bir dünyaya doğru ilk adımlardan biri.

Kullanıcılar, tüm bu platformlardaki kripto para yatırımlarını tek bir arayüz kullanarak kredi kartlarını ve banka hesapları ile birlikte görebilecekler. Uygulama, Coinbase, Bittrex, Binance, Bitstamp, Kraken ve Bitfinex gibi popüler olanlar da dahil olmak üzere, bir araya getirilmiş birkaç farklı kripto para birimi borsasını içeriyor. Uygulama ücretsiz ve kripto para ile ilgilenen herhangi bir kişi tarafından kullanılabilir, ancak şu anda sadece Birleşik Krallık’ta yaşayanların ve vatandaşların şirket tarafından kabul edildiğine dikkat edilmeli.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin