Sıcak Haber: Nexo, Amerika’daki faaliyetlerini askıya alıyor

Kripto şirketleri krizi fırsata çeviriyor: Bu seferde Nexo, satın alma aşamasında…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto borç veren Nexo, Salı gününe sıcak bir gelişmeyle başladı. Şirket, Pazartesi günü müşteri çekme işlemlerini aniden durdurduktan sonra rakip Vauld’u potansiyel olarak satın almak için bir süreç başlattı.

Salı günü haberi özel olarak The Block ile paylaşan Nexo, Singapur merkezli şirketin %100’üne kadar satın alma planıyla Vauld ile gösterge niteliğinde bir ön sözleşme imzaladığını söyledi. Kripto varlıkların çöküşünde sıkça karşılaştığımız bu durum devam ediyor.

Nexo’nun kurucu ortağı Antoni Trenchev, The Block’a verdiği bir röportajda,

“Kitaplarında tam olarak ne olduğunu görmemiz gerekiyor ve bu biraz zaman alacak. Ama özel keşif dönemine sahip olduğumuz için, şu anda onlara bakan sadece biziz.”

Nexo’dan dev atılım, krizdeki borsayı satın alabilir

Yabancı kaynaklı haberlerin verdiği demeçte önemli bir anlaşma daha ortaya çıktı. Büyük çöküş yaşayan kripto para birimleri, şirketleri de zarara uğratıyor. Bu da büyük kurumsalların iflasına neden oluyor. Bu süreçte ise diğer kripto şirketleri krizi fırsata çeviriyor.

Pazartesi günü ilk rapor verdiği için Vauld finansal olarak mücadele ediyor. Kripto ticareti ve borç verme platformu, tüm para çekme, alım satım ve para yatırma işlemlerini askıya aldı ve potansiyel yeniden yapılandırma seçenekleri için yasal ve finansal danışmanlar tuttu.

Neco’nun kurucu ortağı Trenchev, 

“Nexo’nun durum tespiti sürecinin nasıl gittiğine bağlı olarak Vauld’u yeniden yapılandırabileceğini veya yeniden finanse edebilecek. Yani, Vauld’un daha uzun vadeli bazı varlıkları varsa veya uzun vadeli yatırımlar yaptıysa, Nexo bunları alabilir ve anında likidite sağlayabilir. Varlıklarının kaybolmasında, Nexo’nun mantıklı olması durumunda potansiyel olarak varlıklarını yenileyebilecek.”

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin