Kripto piyasasını iyileştirecek gelişme: Genesis ve Gemini anlaştı!

Kripto piyasasını iyileştirecek gelişme: Genesis ve Gemini anlaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para birimlerini olumlu yönde etkileyecek bir haber geldi. FTX iflasında etkilenen şirketlerden biri olan Genesis, önemli bir anlaşmaya imza attı. Krizin önemli şirketlerinden biri haline gelen Genesis, kripto para borsasıyla anlaştı.

Digital Currency Group (DCG), alacaklılarla yaptığı yeniden yapılandırma anlaşmanın detayları paylaşıldı. Borsa, Genesis Global Trading’i ve iflas eden borç verme şirketi Genesis Global Capital’i satmayı planlıyor.

Genesis alacaklıları, önerilen yeniden yapılandırma planı kapsamında %80’lik bir iyileşme bekliyor. Fonların ek geri kazanımı, dönüştürülebilir imtiyazlı hisse senetlerine ve DCG ve Genesis varlıklarına dayalı gerçekleşen tasfiye fiyatlarına bağlıdır.

Anlaşma kripto piyasasına olumlu yansıması bekleniyor

Olumsuz haberler piyasayı nasıl etkisi altına alıyorsa pozitif gerçekleşen gelişmelerde anında kendini gösteriyor. Kripto piyasasında bu haberin fiyatlanması şu anda yaşanıyor. Altcoin’lerde önemli fiyatlanmalar genel anlamda sürüyor.

6 Şubat Pazartesi günü Genesis Global Holding, Digital Currency Group (DCG), kripto borsası Gemini ve alacaklı grupları ile bir anlaşmaya vardı. Anlaşma dün yapılsa da detaylar bugün haber bültenlerine düştü.

Anlaşmanın şartlarına göre DCG, 2032’de vadesi dolacak olan 1,1 milyar dolarlık mevcut bonoyu dönüştürülebilir imtiyazlı hisse senediyle değiştirecek. Ayrıca, alacaklıları geri ödemek için yaklaşık 500 milyon $ değerinde mevcut 2023 vadeli kredileri yeniden finanse edecek.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin