Kripto piyasasındaki yükseliş devam ederken bu varlık dikkat çekiyor!
Kripto piyasasındaki yükseliş devam ederken bu varlık dikkat çekiyor!

Kripto piyasasındaki yükseliş devam ederken bu varlık dikkat çekiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple ile bağlantılı tartışmalı kripto para birimi XRP, piyasa değerinde 20 milyar dolarlık dönüm noktasını aştı. XRP son 24 saat içinde %5 değer kazandı. Değerdeki bu artış, Bitcoin (%2,41), Ethereum (%1,62), BNB (%0,72) ve Cardano (%1,62) tarafından da görülen artışlarla kripto para piyasasında daha geniş bir yükselişin ortasında geliyor.

XRP’nin fiyatı geçen hafta boyunca istikrarlı bir şekilde arttı. Bu son fiyat artışı, XRP’yi tehlikeli bir şekilde yatay direnç seviyesine yaklaştırdı; bu seviye, kripto para biriminin yukarı yönlü momentumunun önemli satış baskısıyla karşılanmasının beklendiği bir fiyat seviyesidir.

Devam eden bankacılık krizi nedeniyle, yatırımcılar bu hafta kripto para birimlerini tercih ediyor. Kripto fiyatlarının sabit kalması ve Bitcoin’in hisse senetleri ile bağlantısının şu anda ayların en düşük noktasında olması, yeni oluşan varlık sınıfına ilişkin kamuoyunda bir değişiklik yarattı.

Cardano işlem hacmi 30 milyar doları aştı. Silicon Valley Bank ve Signature Bank’ın hafta sonu yaşadığı başarısızlıkların ardından Bitcoin ve Ethereum çift haneli kazançlar kaydetti. XRP de dahil olmak üzere son kripto para birimi fiyat artışı, kısmen ABD Merkez Bankası’nın oran artışlarını durdurmasıyla ilgili spekülasyonlardan kaynaklanıyor.

Bitcoin, Silicon Valley Bank’ın 10 Mart’ta kapatılmasından bu yana %35’ten fazla arttı, diğer büyük varlıkları geride bıraktı ve aşırı alım koşulları uyarılarına rağmen yatırımcıların dikkatini çekti. XRP’nin piyasa değeri istenen 20 milyar dolara ulaştığında, yatırımcılar, kripto para biriminin yukarı yönlü ivmesini koruyup koruyamayacağını ve yatay direnç seviyesini geçip geçemeyeceğini dikkatle izlemeli.

bitcoinworld


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin