featured

Kripto piyasasındaki volatilite yeni projelerin doğmasına engel olamadı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası, 2022’de yeni katılan projeleri göz ardı edemiyor. Geliştiriciler yeni paralar piyasaya sürerek pazardan bir pay almaya hedefliyor.

Özellikle 15 Ağustos itibarıyla CoinMarketCap tarafından takip edilen kripto para birimi sayısı 20.575 olarak gerçekleşti. Bir ay öceki döneme bakıldığında varlıkların artışını görüyoruz. Tarihsel olarak Haziran ve Ağustos ayının 15’i baz alındığında piyasaya yeni katılan kripto varlıkların sayısı ortaya çıkıyor.

Kripto piyasasına kısa sürede yeni varlıklar eklendi

Yaz döneminde 709 yeni dijital varlık sisteme dahil oldu. 15 Haziran’da kaydedilen 19.866 sayısı %3,5’lik bir artışı 20.575 sayısına ulaştı.

Kripto çöküşüne rağmen yeni varlıklar

İlginç bir şekilde, Terra (LUNA) gibi yerleşik ekosistemlerin parçalanmasına rağmen yeni kripto para birimleri de ortaya çıktı. Terra’nın ezilmesinin, mevcut binlerce dijital varlığın uzun vadeli sürdürülebilirliği konusunda şüphe olması hafızalarda taze olarak kalıyor.

Şüpheler, piyasa olgunlaştıkça mevcut kripto paraların çoğunun kaybolacağına dair fikir birliği ile uyumlu. Ek olarak, varlığın sürdürülebilirliği, belirli faydalarına bağlı olacaktır.

Yeni varlıklar, küresel olarak artan düzenleyici incelemenin ortasında da yükseldi. Bununla birlikte, hisse senetlerinin listelenmesi gibi uzun bir düzenleyici süreç gerektirmediklerinden yeni kripto para birimlerinin piyasaya sürülmesini engellemek için hiçbir katı düzenleme uygulanmadı.

Pazarda küçük kazançlar öne çıkıyor

Büyüme, genel piyasanın 2022’nin ilk yarısına hakim olan kripto kış dönemini manevra etmeye çalışmasıyla ortaya çıkıyor. Özellikle, yıla çalkantılı bir başlangıç yaptıktan sonra, genel kripto piyasası Bitcoin (BTC) liderliğindeki kısa vadeli bir ralliye başladı. Bu ralliye Ethereum ve diğer varlıklar eşlik etti.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin