Kripto piyasasındaki toparlanmadan en çok bu meme coin faydalandı!
Kripto piyasasındaki toparlanmadan en çok bu meme coin faydalandı!

Kripto piyasasındaki toparlanmadan en çok bu meme coin faydalandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İlk kripto para biriminin piyasa değeri, altcoin piyasasının genel olarak toparlanmasının ardından son dört gün içinde yaklaşık %10 oranında arttığı için 600 milyon dolar arttı. Grafiğin gösterdiği gibi, 21 günlük üstel hareketli ortalamanın ana direnç noktasına bir kez daha ulaştı ve alım hacmi eksikliği nedeniyle dört kez kıramadı.

Uzun vadede, Dogecoin kısa bir düşüş trendi hareketinde kalıyor ve değerinin %80’inden fazlasını ATH’den kaybediyor. Ancak son 300 gündeki olumsuz performansa rağmen DOGE, Mart 2021’den bu yana yaklaşık %100’lük bir artışla hâlâ olumlu bir performansa sahip.

Dogecoin yükselişinin devam etmesi için gerekenler

Dogecoin, kuruluşundan bu yana, büyük ölçüde piyasadaki duyarlılığa ve varlığın alandaki çeşitli etkileyicilerden desteğine dayanan bir sosyal varlık olmuştur. 2021’de Elon Musk, açıklamaları meme coin’i birçok kez yükselten ana Dogecoin destekçisiydi.

Ancak kripto para çevresindeki topluluk sakinleştikçe Tesla’nın Dogecoin ödeme uygulaması ve ilk meme coin’in daha fazla desteklenmesi aynı etkiye sahip olmadı. Bu da yatırımcılar arasında daha fazla paniğe neden oldu ve varlığın piyasadaki durumunu ağırlaştırdı.

Dogecoin çevresindeki ekosistemin daha da geliştirilmesi, pazarlık çipine rağmen meme coin’in hiçbir faydası olmadığı için piyasadaki konumunu etkileyebilir. Daha önce, varlığın etrafındaki geliştirici topluluğu, varlığın daha da geliştirileceğini ve kripto paranın yolunu değiştirebilecek yeni bir işlevin uygulanacağını duyurdu. Yazım sırasında, Doge son beş günde %10’luk bir fiyat artışıyla 0,12 dolardan işlem görürken, meme para biriminin piyasa değeri son 24 saatte yaklaşık 600 milyon dolar arttı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin