featured

Kripto piyasasında yaşanan belirsizlik hareketleri kısıtlıyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cuma günü ABD hisse senetlerindeki katliam göz önüne alındığında, tüm ekonomik göstergeler yerle bir oldu. Ayrıca kripto yatırımcıları haftayı Bitcoin ve Ethereum ile temelde düz bir şekilde atlattıkları için kendilerini şanslı hissedebilir. Fakat hafta sonuna doğru gelirken düşüş yine farklı duyguları ortaya çıkardı.

Bitcoin volatil bir hafta geçirdi. Pazartesi günü Kaiko tarafından yapılan araştırma, Bitcoin ve altın arasındaki korelasyonun 12 ayın en yüksek seviyesine ulaştığını ve yatırımcıların her ikisinden de kaçtığını gördü.

Ethereum da yeni bir destek seviyesi bulamadı ve tüm hafta boyunca 1.300$ fiyat aralığında sıkışıp kaldı. Şu anda 1.328 dolardan işlem görüyor.

Kripto piyasasında son durum

Bugün erken saatlerde, kripto piyasası son satışların ardından kırmızıya boyandı. Bitcoin fiyatı şu anda 19.500 dolardan işlem görüyor. Günlük mumdaki bir tip mum, bugün piyasa katılımcıları arasındaki belirsizliği yansıtıyor.

Büyük altcoin’ler bile Bitcoin’i takip etmeye devam ediyor. Şu anda gün içi kayıplarını telafi etmeye çalışıyor. Ancak yine karmaşık yapının devam etmesi yatırımcıyı farklı düşüncelere sevk etiyor. Ethereum fiyatı %0,3 düştü ve şu anda 1326 dolardan işlem görüyor.

Solana (SOL) gibi bazı büyük kripto para birimleri %0.2 düştü. Avalanche(AVAX) %0.2 yükselişte ve Cardano(ADA) %0.18 kazanç elde etti. Ayrıca, Uniswap(UNI) tokeni %2,36 kayıp kaydeden en çok kaybedenlerden biri ve şu anda 6,63$’dan işlem görüyor.

XRP fiyatı ise diğer rakiplerine göre daha iyi görünüm sağladı. Özellikle ilk 10 içinde en çok dikkat çeken varlık arasında birinci sırada yer aldı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin